25 Aralık 2015 | Cuma

Kupa standardı!

TFF şunu anlamalı ki, önce kendileri Ziraat Türkiye Kupası'nın marka değerine katkı yapmalıdırlar.
Bunun ilk şartı katılan tüm takımların saha ve statlarında iyileştirmeler yapmaktır. TFF destek verecek, kulüpler yapacak, yapmayan kupada oynamayacak.
Işıklandırma yok, zeminler berbat, soyunma odalarının bazıları girilmez halde olursa kupanın marka değeri düşer. Bu sezon geldi geçti hayırlısıyla ama yeni sezonda mutlaka belli standartlar dağlanmalıdır.
Beşiktaş alternatif oyuncularını kullandı Sivas Belediye karşısında. Golü erken bulunca da maçı bitti zannedip her biri ayrı telden çalmaya başladılar.
İşi öyle boşladılar ki ilk yarıda bir-kaç gol yemelerine yetecek kadar pozisyon verdiler.
Hakem eyyam yapmış rakipten Nuri'yi uyduruk bir kararla kızartmış ve zaten zayıf olan rakip on kişi kalmış. Normali Beliktaş'ın farka gitmesi ama fark şöyle dursun maçı erken kotaracak ikinci golü dahi bulamadılar...
Kerim adeta tek başına oynadı, Necip sahada yoktu... Neyseki ikinci yarının başında taze damat Pektemek maçı kotaran golü attı da herkes rahatladı.
Hemen belirtelim Pektemek'in direkten dönen toptaki hareketleri de son derece şıktı... Evet zemin kötüydü ve sakatlık riski de yüksekti, maçın oynandığı zaman dilimi de Beşiktaşlı oyuncuların biyolojik saatlerine uygun değildi ama tüm bunlara rağmen alternatif oyuncuların daha gayretli olmaları gerekirdi. On kişi kalmış zayıf bir rakibe karşı, yaptıklarından çok daha fazlasını yapmaları gerekirdi.
Unutmasınlarki Sivas Belediye ilk maçında tam yedi gol yemişti!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor