19 Şubat 2016 | Cuma

Halis, muhlis!

Önce MHK'yı kutlayarak başlayalım, 6 Aralık'ta F.Bahçeli Hasan Ali'yi oyundan attıktan sonra Süper Lig'e hasret kalan Serkan Tokat'a sonunda maç verdiler. Böylece, Serkan Tokat'ı sürgüne gönderdik havası yaratıp, diğer hakemlere aba altından sopa gösterenlerin ellerindeki bayrak alınmış oldu. MHK'yi gerçekten kutluyorum.
Gelelim haftanın atamalarına. Öncelikle Halis Özkahya tıpkı geçen sezon olduğu gibi yine bir derbi öncesi Beşiktaş maçına verildi. Geçen sezonu hatırlayın, G.Saray derbisi öncesi Konya-Beşiktaş maçına atanan Özkahya, o maçta hakemlik tarihine geçecek bir uygulama yapmış, çizgiye basarsın-basamazsın inatlaşmasıyla Atiba'yı oyundan atmıştı. Şimdi Beşiktaş'ta Alman Panzeri Gomez, son haftaların formda oyuncusu İsmail Köybaşı ve takımın en istikrarlı ismi Andreas Beck sarı kart sınırında. Bakalım Özkahya'nın yine inadı tutacak mı, yoksa meslektaşı Barış Şimşek gibi harika bir maç mı yönetecek?
Mersin maçı Beşiktaş için çok önemliydi, Başakşehir beraberliğinin ardından bir puan kaybı daha hem moralleri bozar hem de özgüveni sıfırlardı.
Sis altında oynanan maçta Sosa, Fotomaç'ın manşetinde belirtildiği gibi "sis farlarını" yaktı ve Beşiktaş'ın gecesini aydınlattı.

Alkışlar Gomez'e

Mersin maçı demişken; oyundan çıkan Gomez, Şenol Güneş'e karşı yaptığı hareketin yanlış anlaşıldığını ve tepkisinin kendisine olduğunu hem hocasına, hem tüm takıma açıklayarak en doğrusunu yaptı. Aksi halde Fenerbahçe'de bitmek bilmeyen RVPPereira sıkıntısı Beşiktaş'ta da başlayabilirdi, bunun önü kesildi.
Beşiktaş şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken gereksiz polemiklere girmek kimseye bir fayda sağlamaz.
O nedenle Mario Gomez'i alkışlıyorum.
Bu hafta Kartal'ın rakibi, İbrahim Üzülmez'le müthiş bir çıkış yaparak düşme hattından kurtulan ve dört haftadır üst üste kazanan G.Birliği. Önce başarısından dolayı Üzülmez kardeşimi kutluyorum. Pazartesi günü harika bir maç bizi bekliyor. Keyifli bir 90 dakika izleyeceğimizi ümit ediyorum.
Beşiktaş bu maçı da kazandığı takdirde, eğer hakem darbesi de yemezse derbiye çok daha büyük bir özgüvenle çıkacaktır

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor