29 Mayıs 2016 | Pazar

Hoş geldin Gökhan!

Şampiyon Beşiktaş yeni sezon planlamasını yaparken çıtayı yukarı koydu. Yeni sezonda hedef şampiyonluk sevincini tekrar yaşamanın yanı sıra Devler Ligi'nde gruptan çıkarak gidilebilecek en uzak noktaya ulaşmak.
Transfer konusunda çok sağlam bilgiler almadan çok iddialı konuşmam, hadi şeytana uyup konuştuk diyelim yazmam... Çünkü söz uçar, yazı kalır...
O nedenle bu satırları dikkatlice okuyun, 35 yıllık tecrübeyle çok iddialı bir şey yazıyorum; Beşiktaş'a hoş geldin Gökhan Gönül kardeşim.
Nasıl bu kadar kesin konuşuyorum gelelim oraya. Önce şunu söyleyeyim Gökhan 10 numara 5 yıldız bir adam.
Bir o kadar da duygusal. Parayı da ikinci planda düşünecek kadar duygusal. Eğer Aziz Yıldırım doğru zamanda Gökhan'a yaklaşsaydı Gökhan'ın Fener'den ayrılma ihtimali bana göre yoktu, şimdi var.
'Sözleşme Beşiktaş'ın kasasında duruyor, falanca Beşiktaşlıya söz verdi.' Bunların hepsi hikaye. Ben Beşiktaş'a gelecek derken O iddialara değil Aziz Yıldırım'ın Gökhan'ın gönlünü anlamayacağına güveniyorum. Muhtemelen onu sıradan oyuncularla bir tutacak ve bir kez daha kalbini kıracak. Ve Gökhan da ondan sonra "Benden günah gitti" diyerek Beşiktaş'a gelecektir.

İkinci hedef Serdar Aziz
Peki Kartal'ın ikinci hedefi kim, bugün konumuz yerli oyuncular olduğu için oradan yürüyelim, ikinci hedef stoper yani Serdar Aziz... Beşiktaş takası zorluyor, Bursa nakit peşinde... Bir yerde anlaşmaları mümkün mü? Evet mümkün.
Bursa biraz iner, Beşiktaş takası bir kenara bırakıp kesenin ağızını açarsa muhtemelen 5 milyon euro bonservis bedeliyle biter bu iş. Ancak hemen belirteyim Serdar konusunda biten bir şey yok.
Peki Beşiktaş bu dönemde toplam kaç futbolcu almayı planlıyor... En az bir stoper, bir sol bek ve bir de orta saha. Töre gittiğine göre bir de kanat oyuncusu var.
Şimdi sıra geldi kutlamalara. Beşiktaş ve G.Saray ile Avrupa bileti alan; F.Bahçe, Konya, Başakşehir ve Osmanlıspor'u da kutluyorum... Adana, Karabük ve Alanya alt ligin şampiyonları. 3 kulübü yönetenlere de bir çift sözüm var; yola çıktıklarınızı, yolda bulduklarınızla asla değişmeyin.
Bu başarıyı yakalayan hocalara sahip çıkın. Yücel İldiz, Hüseyin Kalpar defalarca kendilerini kanıtlamış teknik adamlar, Engin hoca da büyük iş başardı.
Yönetimlerini yanlarında bularak, işlerini rahat bir ortamda yapmayı hak ediyorlar.
Umarım üç kulüp de bu değerli hocalara (Engin İpekoğlu, Yücel İldiz ve Hüseyin Kalpar) bu şansı verirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor