21 Haziran 2016 | Salı

Gökhan, Caner!

Şampiyon Beşiktaş'ın yeni sezon formaları pek beğenilmedi, yeni sezon kadrosu beğenilecek mi, onu da zaman gösterecek.
Bize düşen, bilgimiz dahilinde planlamaları anlamaya ve anlatmaya çalışarak Beşiktaş'a gönül verenleri aydınlatmak.
Öyleyse hadi işimizi yapalım: Kaleden başlarsak, Fabricio tamam, zaten geçen sezon imza atmasına rağmen sakatlık nedeniyle gelememişti bu kez tamamdır.
Boyko'yo teklif çok ama Beşiktaş oyuncunun değerinin düşmemesi için Fabricio'yu sessizce hallederken, Boyko konusunda da tok satıcı rolünde…

Serdar Aziz gelecek
Savunmanın iki beki için Gökhan ve Caner önemli alternatif konumundalar.
Gökhan hakkında kulübünün yaptığı son açıklamalar ve yıldız oyuncunun sessiz kalışı ortalığı biraz karıştırsa da Beşiktaş yönetimi olumlu-olumsuz karar vermek yerine beklemeyi tercih etti. Caner için de aynı durum söz konusu.
Gönül yüzde 85 Beşiktaş'ta demiştim aynı şeyi tekrarlıyorum Caner'in ihtimali de yüzde 51… Stoper konusunda Şenol hoca Serdar Aziz'i istiyor ve bir şekilde bu transferin biteceğine inanıyor.
Ben de öyle düşünüyorum. Sosa ve Atiba'nın gitme ihtimali "sıfırın altında eksi beş" demiştim, hâlâ aynı yerdeyim, demek ki orta direk bozulmayacak.
Bir takviye gelecek deniyor ama yönetim kanadı "Adı bizde saklı!" demekle yetiniyor.

Şark kurnazı West Ham
Gomez gider mi tartışmaları bence bitmiştir, çünkü Gomez gitmez… Kaldı Gökhan Töre, bence eninde sonunda gider, Beşiktaş "tok satıcı", Bilic'in fişeklediği West Ham da "şark kurnazı" rolünde… Sonunda bir noktada buluşurlar.
Peki yerine kim gelir?
Aras Özbiriz konusunda Şenol hoca sadece raporlarla yetinmez, önce karakter analizi yapar, sonra gözlemlerini yapar ve karar verir. Hoca "Aras yeter" derse o bölgeye kimse alınmaz, "Yetmez" derse, alternatif çok, hangisi olur şimdiden söylemek mümkün değil.
Sonuç olarak Beşiktaş çok dengeli, yeterince tecrübeli, tam özgüvenli, yeterince enerjik, büyük hedefler peşinde koşacak bir takım oluşturma gayreti içinde. Çünkü hedef sadece lig değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor