31 Ocak 2018 | Çarşamba

Haftanın yorumu

1- BAŞAKŞEHİR - KARABÜK
Ara transferde kadrosunu daha da güçlendiren lider Başakşehir, ligin en zayıf ekipleri arasında yer alan Karabükspor karşısında farklı galibiyet alırken Beşiktaş'ın pas ve isabetli pas rekorunu da kırdı.
Karabükspor'u ilk yarıda navakt ettiler.

2- GALATASARAY-OSMANLI
Kümede kalma mücadelesi veren Osmanlı karşısına Gomis, Belhanda, Serdar gibi isimleri kulübede oturtarak çıkan Cimbom, Feghouli ile kilidi kırdı. Gomis attığı golden sonra; para için değil arma için oynuyorum işareti yapıp dedikodulara son verdi.

3- TRABZON-FENERBAHÇE
?
Kocaman'ın "planlı-programlı" 11'i ile Hasan Ali'nin ön libero oynayabileceğini gördük. Kocaman'ın göle maya çalma girişimi Çalımbay'ı tedirgin edince ilk yarıda futbol yoktu. Sosa ve Valbuena girince işin şekli değişti. Palabıyık'ın Trabzon'dan Pereira ve Ducka ile F.Bahçe'den Fernandao'ya göstermediği kırmızı polemik oldu. Auta çıkan topa korner vermesi ile gelen F.Bahçe'nin golü de tartışmaları getirdi.

4- BEŞİKTAŞ-KASIMPAŞA
Beşiktaş, "Kemal Özdeş'in Kasımpaşa'sı" önünde ilk yarıda muhteşem oynadı. Sahanın tek hakimi olan Kartal, Talisca'nın harika performansıyla maçı kotardığını sanıyordu ki yanıldığını 2. yarıda anladı! 72'de fark 1'e inince kalan dakikalar ızdırap oldu.

5- GÖZTEPE-KAYSERİSPOR
Lige renk katan iki sarı-kırmızılı ekibin mücadelesinde futbol beklenen düzeyde değildi. İki takım da birbirini yoklamakla yetindi. Tamer Tuna ve Sumudica risk almayınca daha gollü ve çata çat oynanmasını beklediğimiz maç sıradanlaştı ve puanlar paylaşıldı

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor