14 Nisan 2018 | Cumartesi

M.ATİBA

Şenol hoca orta alana Medel-Atiba ikilisini koyarak doğru olanı yaptı. Böylece Beşiktaş dinamik bir görüntüye kavuşup az ve öz oynadı. Bu ikili rakip savunmadan dönen topları aldıkları gibi kendi defanslarına da yeterli desteği verdiler. Böyle olunca öndekilerin çok fazlaca geri gelmelerine gerek kalmazken arkadakiler ise gönül rahatlığıyla öne çıktılar; özellikle de Caner. Hem savunma görevini aksatmadı hem iki asist yaptı. Aynı şekilde Pepe fırsat buldukça öne çıktı üçüncü golün asisti ondan geldi. Gol demişken Babel'den bahsetmek lazım. Geri koşmak zorunda kalmayınca önde hep diri kaldı Ve pozisyona girdiğinde de füze gibi şutlar attı. Bu şutların ikisi gol oldu. Öbür taraftan Negredo'nun uzun süre sonra gol atmış olması Beşiktaş adına sevindirici.

Kara Kartal maç boyu özgüvenle hareket ederek tempoyu istediği gibi ayarladı. Quaresma İlk kez topun enini boyunu ölçmeden direkt ortalar yaptı ve bu harikaydı. Rabonasını Lukac kurtarmasa sezonun golü olurdu..
Beşiktaş geride kalan iki sezonda, ligin bu haftalarında vites yükseltip şakpiyonluğu kucaklamıştı. Babel, Medel, Atiba, Pepe, Quaresma, Pehe gibi klas ve tecrübeli ayakları evvelAllah Kartal'ı bu sezonun kalan haftalarında tam gaz uçuracaklar gibi görünüyor.

AKHİSAR'a gelince; erken gol onların motivasyonlarını bozdu yine de ellerinden geleni centilmence yaptıklarını söylemeliyim.
Sonuç olarak Beşiktaş bu galibiyetle şampiyonluk yolundaki en önemli virajlardan birini döndü. Darısı gelecek maçların başına.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor