10 Nisan 2019 | Çarşamba

20 yıldır aynı sinema

Fenerbahçe'nin en büyük özelliği derbileri iyi oynaması.
Galatasaray'ın en büyük problemi ise gerilmesi. 20 yıllık Kadıköy'de kazanamamanın verdiği psikolojik eziklik de cabası. Bu süre içinde G.Saray'ın 9 şampiyonluğu var. Bu da gösteriyor ki şampiyon olacak kadar iyi bir kadroya sahip olduğu sezonlarda bile Kadıköy'de kazanamamış. Futbolcular değişiyor, hocalar değişiyor, maçların önemi duruma göre değişiyor ama sonuç değişmiyor. Fener ya kazanıyor ya da kaybetmiyor. 20 yıllık G.Saraylı dostlardan duyduğumuz söz 'Bu defa kazanırız' şeklinde.
Maç bittiği anda da yine aynı cümle:
'Biz bu takımı yenemeyiz.' Sinema aynı. Fim de hiç değişmiyor.
Aktörler değişse, umutlar tazelense de bu filmin sonunda G.Saray'a mutluluk yok. Pazar günü iki stoperinden mahrum çıkcak sahaya G.Saray. Karşıda ise Serdar Aziz var. Terim'in kaprisleriyle elden kaçan Serdar. Şimdi G.Saray'da olsa tadından yenmezdi!
Bu maçı kafamda oynadığımda Fener'in kazanma ihtimali yüksek diyorum. G.Saray'da Feghouli ne yaparsa yapar, bir de Muslera.
Fener'de ise kader adamı çok. Hasan Ali bile sonucu belirleyebiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor