29 Ağustos 2019 | Perşembe

Maia, Fernandes!

Transferin son günlerinde Beşiktaş hareketlenmeye başladı. Şimdi sizlere çok net bilgiler vereceğim ve 2 Eylül pazartesi gününe kadar bu bilgilerin rehberliğinde gelişmeleri takip ettiğiniz takdirde yanılmadığımızı göreceksiniz.
Madde 1- Beşiktaş öncelikle 6 numara arıyor...
Madde 2- Eğer istenen şartlarda 6 numara alınırsa bir de golcü alınacak.
Madde 3- Eğer golcü konusunda şartlar uygun olmazsa kalan imkanlar kaleci için kullanılacak...
Madde 4- Fernandes, menajeriyle kulübe haber gönderip "Son aldığı ücretin yarısına Beşiktaş'ta oynamaya razıyı" mesajı verdi.
Madde 5- Gökhan İnler, menajeriyle kulübe haber gönderip, yuvaya dönmek istediğini ve peşinen hiç bir şartı olmadığını söyledi...
Madde 6- Thiago Maia zora girdi.
Çünkü transfer manşetlere düşünce oyuncunun fiyatı arttı.
Net olarak bu transferden vazgeçildiğini söyleyemem ama gerçekleşme ihtimali çok azaldı.
Evet net olarak Beşiktaş'ın durumu bu şimdi gelelim maddeleri açmaya...
***
Medel'in de satılmasından sonra orta sahada Atiba'ya alternatif bir oyuncu alınması teknik adam ve yönetimin ortak kararı. Bu konuda taviz yok. Beşiktaş kesinlikle orta sahaya defansif bir oyuncu alacak.
Orta sahaya yapılacak takviyenin ardından hedef bir golcü almak.
Burak Yılmaz'ın durumu iki gün içinde netleşecek. Sakatlığı uzamaz ve istenen şartlarda (dört aday var) bir golcü bulunamazsa golcü konusu askıya alınacak.
Eğer golcüden vazgeçilirse kalan imkanlar kaleci için kullanılacak ve bu konuda da Başakşehir kalecisi Volkan Babacan ilk sırada.
Gelelim Fernandes ve Gökhan İnler'e... Gökhan İnler'e Beşiktaş sıcak bakmıyor bu transferin olma ihtimali yok. Fernandes'in yaklaşımı ve "Evlendim, hayatım düzene girdi" şeklinde verdiği mesajlar yönetimi ve Abdullah Avcı'yı düşünmeye sevk etti. Bugün yapılacak toplantıda son karar verilecek. Bu transferin olma ihtimali yüzde on beş.
Sonuç olarak Beşiktaş transferin kalan günlerinde iki oyuncuyu kadrosuna katacak, biri kesinlikle 6 numara olacak, diğeri golcü...
Golcü de sıkıntı çıkarsa kaleci alınacak. Tüm gerçekler bu kadar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor