01 Eylül 2019 | Pazar

3 penaltı 1 hakem!

Beşiktaş'ın golcüsü yok...
Burak Yılmaz var ama ne zaman oynar, ne zaman tekrar sakatlanır hiç belli değil.
Güven'in bazı özellikleri var ama Beşiktaş'ı taşıyacak oyuncu değil.
Dün Rize karşısında bunu bir kez daha gördük.
İlk yarıda iyi top çeviren, rakip sahaya oyunu yıkan bir Beşiktaş izledik. Lens ve Boyd'un kanatlardan yapamadıklarını Caner ve Gökhan yaptılar. Ancak Adem ve Güven'in etkisiz oyunları bu etkinliğin tabelaya yansımasını önledi. Oğuzhan'ı hiç saymıyorum bile, sahada yoktu.
Buna karşılık Rizespor'un ilk etkili atağı, Oğulcan'ın çok iyi vuruşuyla ağlara gitti. Arada Lens ve Vida'ya yapılan iki penaltının güme gittiğinin de altını çizmek gerek.
İkinci yarıya Oğuzhan-Douglas, Boyd-N'koudou değişikliğiyle başlayan Beşiktaş etkili oyununu sürdürürken sıkıştırmanın şiddetini arttırdı. Rizespor kalesine gömülürken Vida'nın golüyle Kartal eşitliği sağladı.

***

N'Koudou sağ kanattan bindirirken Douglas ve Gökhan da Lens'in çalıştıramadığı sağ kanadı işler hale getirdiler. Abdullah Avcı Lens'i yuhalanana kadar neden sahada tuttu anlamadım.
Oysa N'Kouduo bu takımda dirket oynar. Ben Rebocco'nun da oynaması gerektiğini düşünenlerdenim.
Sonuç olarak Beşiktaş iyi oynadığı maçta puan kaybetti... Hedef şampiyonluk ise kendi sahanda puan bile kaybetmeyeceksin.
Son derece net penaltılar verilmiş olsa maçın hikayesi değişebilirdi ama ona da hakem Yaşar Kemal Uğurlu izin vermedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor