30 Temmuz 2016 | Cumartesi

Umut ışığı

Slovakya kampının ardından başlayan Macaristan kampı belki de Trabzonspor için yeni umutların yeşereceği bir ortam olacak.
İlk kampta oyuncularına kondisyon yüklemesi yapan teknik direktör Ersun Yanal için bu kamp gelecek sezon oynatmak istediği agresif ve ofansif futbolu aşılayabileceği bir fırsat yakalayacak.
Ancak yeni transfer olarak şu ana kadar sadece Sheidaev ve Durica'nın kampa katılmış olması büyük bir dezavantaj.
Zira sezon başı yüklemeleri ile tanınan Yanal, yeni transferleri istediği fizik ve kondisyon seviyesine ulaştırmak için ligin ilerleyen haftalarına ihtiyaç duyacak.
Gerasdorf ile oynanan hazırlık maçı gelecek sezon oynanmak istenen futbol anlayışı için umut verdi diyebiliriz.
Geçtiğimiz sezon alınan farklı yenilgilerin ardından herkes mücadeleyi bırakmayan ve ezilmeyen bir takım beklentisi içerisinde. Kampları takip eden birisi olarak agresif bir takımın sahada olacağını söyleyebilirim.
Özellikle genç isimler kendilerini göstermenin gayreti içerisinde ve bu konuda da şu ana kadar iki-üç isim sınıfı bence geçti. Bu isimler Abdülkadir başta olmak üzere Yusuf Yazıcı ve Batuhan.

Takviye yapmak şart
Batuhan, Gerasdorf ile oynanan hazırlık maçında savunmanın hemen önünde oynamıştı. Söz konusu maçta top kesici özelliğinin yanı sıra hücuma yaptığı katkıyla göze girdi.
Bu arada Güray için de yeni transfer yorumu yapabilirim. Geçen sezon sol bekte denenen futbolcu Yanal ile adeta kendini bulmuş gibi.
50. yılda şampiyonluk hedefinin filizleneceği bir sezon olarak bakılan yeni sezon öncesi forvet başta olmak üzere kanatlara ve orta sahaya takviye yapılması bir zorunluluk. Beklerin de güçlendirilmesi durumunda oluşacak bol alternatifli kadro ligde ısınıp, bir sonraki sezon için gereken ışığı verecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor