28 Kasım 2009 | Cumartesi

Bir çare doktor!

Manisa maçında tökezleyen G.Saray, Bursaspor sınavında yere düştü. Bence sürpriz değil. Çünkü G.Saray artık futbol oynamıyor. Herkes G.Saray bireysel yıldızları ile şov yapar diyor ama sarı-kırmızılılar bireysel yıldızları ile tel tel dökülüyor. Bu kötü gidişe dur diyecek adam alternatifsiz Rijkaard olmalı. Hollandalı tekli mi, üçlü mü, beşli mi kaçlı forvet oynatır sistemini, kaç-kaç yapar bilemem ama artık bir düzen, bir sistem, toparlanmak için bir yol bulmalı. Unutulmasın G.Saray tarihinin en maliyetli kadrosunu kurdu bu sezon. Teknik kadro değil Türkiye'de Avrupa'da da parmakla gösterilecek kalitede. Ama yolunda gitmeyen bir şeyler var öncelikle bu bulunmalı. Gözüme çarpan futbolcular oyun isteklerini yitirmişler. Brezilya Milli Takımı'nda şov yapan Elano, sürünen G.Saray'da kendine ancak 70. dakikada forma bulabiliyor. Sezonun ilk bir ayında deparları ile döktüren Keita sahada yok. Leo Franco geldiği günden bu yana şöyle dörtbaşı mamur bir maç çıkarmadı. Hakan Balta ve Servet'teki performans kaybı her geçen hafta artıyor.

Bursaspor hak etti!
Sabri bir hafta var bir hafta yok. Mehmet Topal ile Mustafa Sarp iyi insan olabilirler ama ben hâlâ bu takımın formasına layık olduklarını düşünmüyorum. Arda güçsüz, Nonda'yı bir oynatıp bir oynatmayarak zaten futbola küstürdüler. O da artık sıradan bir topçu oldu. Kewell ne yapsın? Bulduğu öne gelen her topu dağdan bayırdan şutluyor. Linderoth artık gına getirdi. Ona oynamadan ödenen paralara günah değil mi? Dün geceki maçtan G.Saray adına yazacağımız hiçbir şey yok. Bursaspor adına ise çok. Bir gol attılar, iki topları da direkte patladı. Lokum gibi yumuşak bir G.Saray'ı yenmeleri de zor olmadı. Maçı idare eden hakem Özkahya alkış alacaktı ki eyyamcılığı tercih edip sarı kart yerine kırmızı kartı çıkarınca bir çuval inciri berbat etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor