29 Mart 2010 | Pazartesi

Çok yazık...

Galatasaray eğer istekli ve dirençli olsaydı dün geceki derbiye zirvede ve Fenerbahçe'nin önünde başlayabilirdi. Hangisini sayalım, hatırlayabildiklerimi bir çırpıda söyleyeyim; İstanbul BŞB, Manisa, Kasımpaşa, Eskişehir, Trabzon. İşte bu maçlarda kaptırılan gereksiz puanları toplarsanız inanın G.Saray zirvede keyif çatıyor olabilirdi. Üstelik dün geceki yenilgiyi bile keyfe keder sayabilirdi. G.Saray kendisi için 'ligde olmak ya da olmamak' maçını kaybetti. Arda'nın 11'de başlayamaması önemli bir handikaptı. Ben yine takımın sol beki kulübedeyken Caner'in neden orada harcandığını anlamış değilim. Emre Güngör'ün Trabzon maçında yaptığı hatayı küçümsemiyorum ama bu takımda Emre Güngör varken hâlâ Servet'in Neill'e partner yapılmasını da anlayamıyorum. Rijkaard'ın Jo ve Elano'ya da bu takımda forma vermesini de kabul edemiyorum.

Jo ve Hakan Şükür

G.Saray dün sahaya 11 kişi çıktı ama Elano ve çıkana kadar Jo ile 9 kişi oynadı. Dünya Kupalarında genelde favorim hep Brezilya olur ama Elano, Brezilya Milli Takımı'nda banko oynuyorsa ben artık Dunga'ya şüpheyle bakarım. Bir futbolcu hiç mi hırs yapmaz, hiç mi yeteneğini göstermek için çaba harcamaz, hiç mi maçın havasına girmez! Yazık ki yazık. Ya Jo! Hakan Şükür'ü anımsadım birden onu nasıl deliler gibi eleştirirdik. Pardon Hakan Şükür, Jo'yu gördükten sonra yaptığım haklı haksız tüm eleştirileri geri alıyorum. Adı golcü ama nerede duracağını bilmiyor, top istemiyor, top saklayamıyor... Senden de özür diliyorum. Nonda'nın da kulakları çınlasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor