13 Nisan 2010 | Salı

Olmaz arkadaş!

Eleştirenler çok ama ben katılmıyorum G.Saray taraftarı haklı bir tepki gösterdi. Seviyeli, dozajında bir uyarıydı. Güzel olmayan, protestoda bile tek yürek olamamalarıydı. Eğer o da 'cuk' otursaydı mesajların en anlamlısıydı. Bundan herkes pay çıkarmalı. Yalnız futbolcular değil, yönetim hatta sahip çıkılmasına rağmen Rijkaard bile. Taraftar ister, taraftar bekler çünkü o yaz kış demeden takım sevgisi adına tribünleri doldurur. İster ki gönül verdiği renklerin formasını giyenler ölümüne savaşsın, başarsın, takımını hep zirvede tutsun. Bugünkü fotoğraf böyle bir G.Saray'ı anımsatıyor mu? Hayır. Onun için futbolcu küsmeyecek, yönetici kırılmayacak, teknik adam alınmayacak, daha başarılı G.Saray'ı tekrar oluşturmak için herkes taşın altına elini koyacak. Yoksa atılan her golden sonra birbirine yumak olup taraftara 'biz bütünüz' mesajını anında yapıştırmak hoş olmadı. Protestoda kurunun yanında yaşlar da payını aldı Arda gibi ama yapacak bir şey yok.

Lig arapsaçına döndü

Herkes küçümsüyor olabilir ama Diyarbakırspor maçında alınan üç puanlık galibiyet G.Saray'ın yeniden doğuşu anlamına gelir. Baros'un takıma dolu dolu ve hırslı dönmesi önemli bir avantaj. Kewell'dan umut yok, G.Saray'a verdiği zarar, kazandırdıklarının önüne geçmeye başladı bile. Santos hadi idare eder diyelim ama ya Jo? Tam bir hayal kırıklığı. Zaten Diyarbakırspor maçında sahaya girerken yediği protestodan sonra bir daha kendine gelebileceğini sanmıyorum. Jo da futbolcu, Neill da! Hangisini bağrınıza basarsınız? Diyarbakırspor maçında sergilenen futbol atılan golle eşdeğer yani dört dörtlük müydü? Hayır ama bazen büyük takımlar işler yolunda gitmese bile maç kazanmayı bilebilmeliler. Ve gerçek şu ki tren hâlâ kaçmadı. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş ve Bursa'nın puan kaybedeceğini kim bilebilirdi? Ya da bu hafta derbide Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a yenilmeyeceği kim garanti eder. Yani Mustafa Denizli'nin dediği gibi ligin zirvesi 32'nci haftaya girmeden arapsaçına döndü. Bu düğümden kaçan zirveye yapışır, bu niye G.Saray olmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor