08 Mayıs 2010 | Cumartesi

Kedi-ciğer durumu

Bursaspor ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesapları yaptığı şu günlerde G.Saraylı futbolcular eminim ki "fırsatı nasıl teptik" diye hayıflanıyorlardır. Şansızlıklar ve hatalar zincirlemesi ile sezon, hayal kırıklığıyla kapatıldı. Avrupa için sezonu erken açacak olan G.Saray, transfer hamlelerini de rakiplerine göre daha önce yapmak zorunda.
Göründüğü kadarıyla G.Saray'ın gündeminde yerli transferler ön sırada yer alacak. İç transferde tek sorumlu olacak Adnan Sezgin'in listesi hazır. Ligin son maçı sonrasında, transfer sözü alınan futbolculara çağrı gönderilecek.
Bir hafta içinde de iç transfer bitirilecek.
Bunlar benim tahminlerim değil, sohbet ettiğimiz yöneticilerden edindiğimiz bilgiler.
Buraya kadar güzel ama bana göre G.Saray yine asıl sınavı yabancı transferinde verecek.
Franco ile yollar erken ayrıldı. Ligin bitimi ile birlikte Jo ve Kewell da kesin gidicilerden. Keita bile tartışılıyor. Elano ise istenilen para doğrultusunda pazarlıksız verilecek. Kalıcı olanlar sadece Santos ile Neill.

12'den vurmak zorunda
G.Saray yeni sezona en az üç yeni yabancı ile başlamak durumunda gibi görünüyor. Yine gelen bilgiler, bu isimlerin hazır olduğu yönünde...
Açıklamama gerekçesi ise takımı tedirgin etmemek. Yönetimin artık hata lüksü kalmadı, tercihleri 12'den vurmak zorundalar. Yeni sezonun ikinci yarısında maçların Türk Telekom Arena'da oynanacağını da hatırlatırsak kurulacak kadronun ne denli önem kazanacağını da hatırlatmak yerinde olacak.
G.Saray son iki yılda yaptığı hatalardan ders alıp kaliteli bir kadro kurmalı. Murat 124'ün direksiyonuna F1 pilotu Schumacher'i oturtursanız ondan yarış kazanmasını bekleyemezsiniz.
Aynı şekilde Ferrari'nin direksiyonuna kaliteli bir pilot oturtamazsınız sizi asla hedefe ulaştıramaz.
Galatasaray şanslı. Kaliteli pilotu zaten hazır.
Yarış aracını daha donanımlı hale getirirse bir dahaki sefere Bursaspor ve F.Bahçe'nin arkasından kedinin ciğere baktığı gibi bakmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor