31 Ağustos 2010 | Salı

Denemeye değer!

G.Saray'da ciddi değişimler var. Son gelişmeler, son yaşananlar G.Saray'ın vizyonunun her geçen gün küçüldüğünü gösteriyor. Daha düne kadar Şampiyonlar Ligi organizasyonunda Türkiye'yi en çok temsil eden takım G.Saray'dı. Son yıllarda elindeki mirası hıza tüketen Aslan bugün Şampiyonlar Ligi'nin kapısından bile geçemiyor, ön elemelerde elenen sıradan takımlar arasında yer alıyor. Sadece o lig mi? Son iki sezonda yeni formatlı Avrupa Ligi de ağır yük G.Saray için artık. Yönetimin şirketleşme, Telekom Arena ve Riva kayığına binmiş 'önce yatırım' diye diye süregelen sportif başarısızlığı görmezden gelmesi, transfer işini hafife alması G.Saray'ı bugünlere getirdi. Evet, Telekom Arena Stadı'nın inşaatı tam gaz sürüyor. Belki de gününden önce açılacak ama yönetimin yüreği bugünlerde selanik. O stada taraftarı nasıl çekecek?.. Bu başarısız, heyecansız, güvensiz G.Saray'ı izlemeye kim gidecek? Tamam şirketleştiniz paraları bir yerde topladınız, G.Saray'ın paraşütsüz düşüşünü önleyemezseniz bu hamleleriniz ne işe yarayacak?

Tek sebebi güvensizlik
Transfer döneminin son iki günündeyiz. Ligin ilk iki maçını yitiren son Eskisehirspor maçında da üç puanla tanışan G.Saray'da sorun sadece transfer de değil. Futbolcuların öz güveni kaybolmuş. Bildiğimiz yeteneğine güvendiğimiz yıldızlar bile beklenen mücadeleyi veremiyor. Kaleci Ufuk'a çok güveniyorum ama inanılmaz toplar çıkarıp, inanılmazları da içeri alıyor. Bunun tek nedeni güvensizlik. Bu takıma profesyonel bir ağabey şart. Ama bu isim Adnan Sezgin değil, diğer yöneticiler de değil. Son dönemde Abdürrahim Albayrak'ın adı geçiyor. Hatta bir ara Adnan Polat'ın listesinde de adı vardı. Ama bir şeyler oldu liste dışı kaldı. Renkli bir kimlik, futbolcu ruhundan anlar, futbolcuyla yatar onlarla kalkar. Sevmeyeni çoktur ama seveni de vardır. İlgisi ve sevgisiyle futbolcuları canlandırabilir kaybolan G.Saray ruhunu geri çağırabilir. Denemeye değer sanırım bugünkünden kötü olmaz herhalde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor