25 Ekim 2010 | Pazartesi

Süper başlangıç

G.Saraylı futbolculara kızmamak elde değil. Rijkaard'ın sahada gezinen 11'i Hagi makyajı sonrası Fenerbahçe'ye Şükrü Saracaoğlu'nu dar getirdi. Geride kalan 7 maçta top ayağına geldi mi kaçacak delik arayan, Misimovic, Pino, Cana, Elano dün gecenin iyileri arasındaydı. Demek ki hafta içinde 'Rijkaard'ı futbolcular gönderdi' iddiaları ile ortalığı karıştıran Mustafa Yücedağ'ın iddialarına gülüp geçmemek lazım.
Tamam futbolcularında haklı oldukları yer vardı. Hollandalı'nın inanılmaz takıntıları, inadı vardı.
Hagi, Rijkard'ın düşünemediği cesareti gösterdi. Futbolculara kimliklerini hatırlattı, ölümüne saldırmayı değil kontrollü hücumu önerdi, orta sahayı da kalabalık tutup defansında dikkatini çekti. İlk 45'de sürekli oyunu kontrolünde tutan ve gol pozisyonları yakalayan Galatasaray'dı.

Misimovic çıkmamalıydı

Hemen oyunun başında Pino'nun çizgiden kaleye gönderdiği pozisyonu Gökhan Gönül'ün çelmesi G.Saray'ın şanssızlığı Fenerbahçe'nin şansıydı. Hele hele Neill'in 23'deki nefis şutunda Volkan'ın kurtarışı da müthişti.
Fenerbahçe ikinci yarının hızlı başlayan takımıydı.
15 dakikalık bölümde ciddi pozisyonlarda üretti Fenerbahçe ama G.Saray savunmada daha dikkatliydi bu süreçte. Hagi'nin Misimovic-Barış değişikliği yürüyen çarkı bozdu. Misimovic, Gökhan'ı oynatmıyordu.
Sonrasında Gökhan inanılmaz bindirmeler yaptı Barış'ın olduğu yerden.
G.Saray son 5 dakikaya 4-5-1 düzeni ile girdi.
Fenerbahçe inanılmaz yüklendi. G.Saray'da kaçırdı uzatma dakikalarında ama kazanamadı.
Bana göre G.Saray kendini buldu kaybeden Fenerbahçe oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor