31 Ekim 2010 | Pazar

Hagi'nin işi zor

Galatasaray artık daha farklı bir Galatasaray olacağının mesajını aslında geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde vermişti. O maçta geri gelen özgüven, hırs, mücadele isteği peşi sıra gelen Antalyaspor maçında nelerin olabileceğinin de işaretiydi. Hagi-Tugay ikilisi öncelikle teknik taktiğin ötesinde yerlerde gezinen G.Saray ruhunu ayağa kaldırdı. G.Saray mutlaka Hagi ile de kaybedecektir ama bu geçmişteki gibi acı olmayacaktır. Mücedele edecektir, futbolun kurallarını yerine getirecektir. Bunları yapsanız da eğer şans faktörü yanınızda değilse kaybedersiniz. Futbolun kanununda bunlar var. Ama istek ve umudunuzu hiç yitirmezseniz bu tür kayıpların telafisini de mutlaka gerçekleştirirsiniz. G.Saray aslında dün gece büyük iş başardı. Hem ligin yükselen takımı Antalyaspor'u durdurdu, hem de yeniden kazanılan özgüvenle birlikte moralsiz Servet ile şanssız Pino'yu kazandı. Bunu, ikili gol attığı için söylemiyorum. Onlar atmasa da G.Saray'da dün gece mutlaka başka yıldızlar sahne alacaktı.

Kadro sıkıntısı vardı
Madalyonun öbür tarafından bakarsak bu zor maç öncesi Hagi, aslında takım kurmakta zorlandı. Tam 8 eksiği vardı 7'sinin ise forma giymeme nedeni sakatlıklardı. Arda, Baros, Kewell, Aydın, Aykut, G.Zan, Elano ve kart cezalı Ayhan. İlk 45'te inanılmaz atak oynadı G.Saray. Antalya top yapamadı, gol umudu Necati bir ya da iki kez topla buluştu. Konuk takım çekilince sürekli pozisyon üreten G.Saray Servet ve Pino ile bir anda iki farklı skor yakaladı. Pino, Neil ve Sabri ile de mutlak üç golü atamadı. İkinci yarıya Antalyaspor hızlı girdi. İlk 10 dakikada öyle bindirmeler yaptı ki 55'de Musa'nın golü ile de farkı bire indirdi. Gol sonrası bir anda Rijkaard'ın ruhu ve 11'i sahada sandım. Sahasına çekilen G.Saray savunması 10-15 dakika sallandı, Antalya ciddi pozisyonlar yakaladı. Uzatma dakikalarında bile G.Saray'ı zorladı. Eskiden çok kolay dağılan Aslan bu kez direndi ve zor üç puanı alıp Hagi'ye de derin nefes aldırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor