12 Aralık 2018 | Çarşamba

Golcü olsa fark olurdu!

Bu sezon Galatasaray taraftarı, coşku ve heyecanı ile oyunu sahadaki futbolculardan daha iyi oynuyor adeta.
Dün gece yine muhteşemdi sarı-kırmızılı taraftarlar...

* Galatasaray'ın maç 0-0'ken ofsayt olmasa penaltı kazanacağı bir pozisyon var ki... Orta hakem, yardımcı hakem, asistan hakem pozisyonu süzebilmek için adeta kördüğüm oldu. Sonunda karar verebildiler. İşte bütün bu soruları çözüme kavuşturmak için UEFA, son 16 turundan itibaren Şampiyonlar Ligi'nde de VAR sistemine geçiyor. Aklın yolu bir!

*Feghouli'nin al da at diye verdiği bir pas var ki; Eren Derdiyok, bomboş pozisyonda kaleye 2 metreden topu auta attı. Bu nasıl bir beceriksizliktir böyle; inanılır gibi değil! Golcü değil, gol kaçırma ustası Derdiyok!

* Bir duran topa bu kadar rahat kafa vurdurulmaz ey G.Saray savunması! Felipe gol vuruşunu yaparken adeta poz verip fotoğraf çektirdi...

* Gereksiz ve amatörce bir penaltı yaptırdık, 2 farklı geriye düştük.
Rodrigues ve Feghouli, ortak yapım bir golle ikinci yarıya daha ümitli bakmamızı sağladı.

* Eren Derdiyok, tek forvetli sistemde başarılı olamıyor. Dün Fatih hoca nihayet bunu gördü ve ikinci yarıda Eren'in yanına Onyekuru'yu attı.

* Galatasaray'ın çok pozisyona girip, az gol çıkarması hastalığı Porto maçında da sürdü. Ah Gomis gibi bir golcü olsaydı, Aslan, pençelerini indirmişti Porto'ya! Fatih Terim ne yapsın!

*Eren'in net golleri kaçırmasına alıştık da... Onyekuru sana ne oluyor? Bu kadar müsait durumda o topu nasıl havaya dikersin!

* Atamayana atıyorlar işte...
Biz kaçırdık, kaçırdık, kaçırdık...
Porto affetmedi! Atamadıktan sonra tek kale oynasan ne yazar!

* Gol kaçırma ustası Eren sonunda attı... Ve Rodrigues'i yine düşürdüler.
Durduramadılar Rodrigues'i ama bu kez penaltıyı atamadı Feghouli... Tonla gol kaçırdık, penaltı kaçırdık. Porto kaçırmadı ve maçı kazandı.

*Galatasaray, Porto'yu oyunun büyük bölümünde sahadan sildi; bir de Gomis gibi golcüsü olsaydı maçı farklı kazanırdı!

* Avrupa Ligi'nde başarılar Galatasaray! Final yolun açık olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor