Başkan bize onu getir!

TÜM YORUMLAR (9)

kalan karakter 140

Erkan_41 Erkan_41 // KOCAELİ

Senelerdir tv'den bu adamın maçlarını izlerdim, kendisine hayranım. Eğer gelirse ben bile İzmit'ten kalkar maça giderim. : )

25.09.2010
javaerol javaerol // İSTANBUL

Bu adam Beşiktaşada Galatasarayada Fenerbahçeye de gelse hiç bişey olmaz çünkü bizde gidipde basketbol maçı izleyen kimse yok Sadece televizyonda görürüz gelirse

24.09.2010
misimesut misimesut // İSTANBUL

arıtık carşı inonude degiil akadlarda goruruz daha cok desene

24.09.2010
edogs85 edogs85 // İSTANBUL

ben gs'den bi atak bekliyordum, ama hiç ses yok, türkiye'de herhangi bir takıma gelsin o takım uçar ve seyirci artar!

24.09.2010
m_y_c_kartal m_y_c_kartal // İSTANBUL

bu adma gelirse q7 i de guti yi de sollar
phıladelphia da oynarken mvp olmuş adam
yani ayrıca sayı ve asist kralıda oynar valla
gelirse beşiktaşın basket maçlarına da
giderim

24.09.2010
xxlberkelxx xxlberkelxx // İSTANBUL

sakın beşiktaş adam 35 yaşında isteyeni
yok sizinde sokağa atcak paranız yok bu
adam artık BİTTİ !!!!!! 2 kuruşluk
isminden başka bi şeyi kalmadı

24.09.2010
xxlberkelxx xxlberkelxx // İSTANBUL

derdiniz ne sizin beşiktaşlılar doğrularmı size zor gelen ben bu adamı bizim mahhalle takımına almam milleti uyuşturucu bağımlısı yapar

24.09.2010
tolgademiralp tolgademiralp // ANTALYA

35 yaşındaki bir adamın takıma ne faydası olacak ki ben ce alan iverson beşiktaş basketbol takımına yarar değil zarar verir kanımca

24.09.2010
nightmare666 nightmare666

Varya acayip olur, butun basket maclarini izlemezsem ne olayim.

24.09.2010
Yükleniyor

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
BİZE ULAŞIN