Şimdi de Arsenal

TÜM YORUMLAR (13)

kalan karakter 140

davarsavar davarsavar // ARDAHAN

liegelee nasıl fenerlisin ya bıkmadınız mı artık 35 yaşındaki futbolcuları takımda görmeye abidal ne verebilirki fenerbahçeye bu saatten sonra..

11.07.2010
liegelee liegelee // İSTANBUL

umarım gider. yerine eric abidal gelse sol bek sorunu kalmaz.

23.06.2010
Ömer Ertaş Ömer Ertaş // MARDİN

Bence Andre santos arsenal gitmemeli :D

14.06.2010
themorgue themorgue // ESKİŞEHİR

Medayaın şişirdiği başka bir oyuncu daha
bu adam eğer çok büyük yıldız ise arsen
Wenger zamanında alırdı.

14.06.2010
osman alper osman alper // ANKARA

bu adamı busene elimizde tutalım şampiyonlar liginden sonra 20 milyona satarız

14.06.2010
muamma_fenerli muamma_fenerli // İSTANBUL

tjeyford brezilya sol bekte başta dani alves var unutma oda sayılı bek ayrıca santosu sezon arasında bi olaya karıştığı için dunganın almadığı söyleniyor hatırlatırım.

14.06.2010
TjeyFord TjeyFord // İSTANBUL

messi7i Santos sayılı beklerden öle mi ee neden sizde o zaman neden? veya göremedim ben Brezilya takımında ben mi hör oldum acaba veya ne yaptı bu sene onu da görmedim sen gördün mü gördüysen bana haber ver ! xD

14.06.2010
messi7i messi7i // İSTANBUL

1)santos nıe bızde dıosun...her futbolcu
bı yerden baslar ordan yukselıse qecer
bızde basladı we emınım kı cok ıyı yerlere
qelecek...
2)brezılya mıllı takımına kulubeden
cıkmayan elano qıdıo we osman alperın
dedıqı qıbı hersey mıllı takımda bıtmıo
pata we marcelo da qıtmedı mıllı takıma
bunuda dusun ıstersen...
3)bu sene ne yaptı dıosun yha bıde
utanmadan qıdıp santosun wıdeolarını
ızleyebılırsın sızın keıta top
oynayamamıstı hatırlarsın heralde yanı
qıdıp ıstatıklerıne we wıdeolarına
bakabılırsın dıorum....we umarım artık
kendı takımına yorum yazarsın...

14.06.2010
osman alper osman alper // ANKARA

ben ronaldinhoyuda göremedm sen gördünmü? onun yerine 3.oyun kurucu elanoyu almış kadroya yani herşey milli takımda oynamak değil.. dunga bir menajerlik firmasından para alıyor ve o firmanın oyuncularını milli takımda oynatıyor elanoda bunlardan biri..

14.06.2010
messi7i messi7i // İSTANBUL

yha arkadas sn anlamak ıstemıosn arda kanat oyuncusu we onun qıbısını cok bulursun ama bekler zor bulunur ozellıkle sol bek...santos dunyanın sayılı beklerındendır bıleklerı cok yumusak burda bıraz form kaybı yasadı ama seneye sampıyonlar lıqı war satılmazsa orda cosar deıl 12 mılyona 22 ye satarsın o zman...

14.06.2010
cenk_ay cenk_ay // MUĞLA

yahu ardayla santosu hemen kıyaslamaya giren arkadaşlar var..ne ardaymış arkadaşım bu adam liverpool diye bağırıyor, hani tüm klüpler sıradaydı bu adam için, neden liverpool almıyor?..boş konuşuyorsunuz bir balon şişirildi inmesini izliyoruz şuan bu adam kendini geliştirmek yerine her gün dibe gidiyor!!..bu adamın futbolu dışında herşeyi konuşuluyor başkada birşeyi yok..sonu tuncay gibi bir köy takımı olur ancak başkada bir şey beklemeyin..

14.06.2010
TjeyFord TjeyFord // İSTANBUL

Ne yani Arsenal Arda'ya 15 milyon veremiyorda Santos'a 12 mi veriyor? şimdi soruyorum hem Fenerbahççe hemde Galatasaray taraftarlarına İnanayım mı şimdi?

14.06.2010
osman alper osman alper // ANKARA

defalarca dedim anlamayanlar varsa birkez daha diyorum.. arda 15 milyon etmezzzzz. nokta. arkadaşım ardayı alacak adam ilk onbirde oynatmak için yada oyun kurucu yapmak için almıyor yaşı genç olduğu için gelecek vaad ettiği için alıyor aynı stoch gibi yani(hatta stoch çok daha yetenekli) yani yedek bekleteceği oyuncuya 15 milyonu hiçbir avrupa klübü vermez ardanın ederi en fazla 7 milyondur bunu sana söyleym.. ha aziz yıldırım 20 milyon verip alır o başka oda bizim farkımız:D para bol saçıorz netcen :)))))))))))

14.06.2010
Yükleniyor

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
BİZE ULAŞIN