Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

06 Haziran 2015 | Cumartesi

Hoşgeldin Antalya

Samsunspor-Antalyaspor finalinde gülen taraf Antalyaspor oldu. Bir sezon aradan sonra Antalyaspor yeniden Süper Lig'e çıkarken, Samsun ikinci kez finalde kaybetti.
29'da Erman Kılıç'ın orta-pası Diarra'nın önüne gelene kadar, Antalya ne sahada, ne tribünde "Bende varım, buradayım" diyebildi. Tribünün %65'i de, oyun hakimiyetinin %65'i de o ana kadar Samsunspor'undu. Suskun golcüler için hep denir ya, "Bir konuşur, pir konuşur!" diye. Diarra da ilk yarıda bir konuştu, tüm Samsunspor'lular sustu(!) Golle birlikte roller de değişmişti.
Biri ofsayt gerekçesiyle kesilen iki net pozisyonu yakalayan da Yusuf Şimşek'in talebeleri olmuştu. İlk yarı oyunun hakimi Samsunspor, sevincin adresi Antalyaspor oldu. İkinci yarıya gelirsek... 45 ile 60. arası oyunun mutlak hakimi, Antalyaspor oldu. İkinci golü atıp işi bitirecekler mi derken savunmanın hatasını golle cezalandıran Mbilla oldu ve sahneye o çıktı. Skor önce tabelada, sonra kırmızı kartlarda 1-1 oldu.Uzatmalı finalde durum Oğuz ile Antalyaspor'a şans verirken, bu finallerin golcüsü Mbilla 2-2 yaptı.
Penaltılarda ise sevinen Antalya ikinci kez finalzede olan ise Samsun oldu. Tebrikler Antalyaspor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor