Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

21 Mart 2016 | Pazartesi

Adanaspor farkı

Büyük Adana derbisinin galibi Adanaspor oldu. İlk maçı Adana Demirspor kazandığında, lide iddia koyan başaltı takım görünümünde olan mavi-lacivertlilerdi. Bu sefer roller değişmiş, Adana 47 puanla lider ve bu maça çıkıncaya kadar da 13 haftadır yenilmiyordu. 1.4 dakikada gelen Tevfik'in golü, hem seriyi 14 maça çıkardı, hem de aradaki makası 8 maç kala rakibi ile 7 puana çıkardı.

Demirspor silikti
Maçta Ergin'in yokluğunda Kalu, Renan'ın yerine Tevfik, Canberk'in yerine Mehmet görev almış, ilk 20 dakikada adana'nın defans hattı ile Demirspor'un müthiş ileri hattının ne yapacakları ya da yapmayacakları merak konusuydu. İlk 10 dakikada iki kaleciye kaleciye iş bile düşmedi notunu düşerken, Adana ilk bulduğu pozisyonda golü buldu. Burak, Tiago, Anıl, Pote'nin silik kaldığı maçta, son dakikalarda Kenan'ın pozisyonu haricinde fırsat yakalayamadı Demir. Adana sadece derbi kazanmadı, yolun %51'ini de kazandı. 8 maç kala 7 puanlık fark, açılır, kapanmaz. Turuncu sevinçlere devam

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor