Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

13 Ağustos 2012 | Pazartesi

Emin misin Aykut hoca?

1- 35'li dakikalar oynanıyor, savunma Alex'e topu bir türlü çıkaramadığı için Alex geri geliyor ama topu kaptırıyor ve o pozisyonda G.Saray mutlak golü kaçırıyor.
Bu dejavu adeta. Bakınız Vaslui maçı Alex'in gördüğü kart, aynı dert yine oluyor. İlk yarının ve aslında F.Bahçe'nin şu andaki durumunun özeti bu.
2- Vaslui koçu, daha önce de yazdığım gibi 'Bekir-Egemen-
Topal-Cristian 4'lüsüne baskı yaparsam F.Bahçe topla çıkamaz diyor' İstanbul 'da bunu başarıyor.
Erzurum'da aynısını Terim yapıyor, o da başarıyor.
3- İlk 7 dakikada, savunmadan çıkamadığı ve orta alanda pas yapacak adamı da olmadığı için mecburen 4 uzun top yapıyor Fener, 4 'ü de kayıp hanesine.
4- Bu oyun düzeni Fener'in iyi yaptıklarını da köreltiyor, buna dikkat!Avrupa'nın şut ile en çok atan takımı, ilk yarı sadece 1 şutta kaleyi buluyor!
5- Topal kaptırıyor, Elmander kaçırıyor, Bekir kaptırıyor, Umut atamıyor. Fener hâlâ''Emre tipinde adama ihtiyacım yok, transfer bitti'' diyor. O zaman bendeniz de zaten futboldan anladığını iddia etmiyor.
6- G.Saray, Selçuk'un yanına Melo'nun şart olduğunu hissediyor, Hamit henüz ''emanet''görüntüsünden kurtulmuş gözükmüyor.
Emre, sol kanadı zor verecek gibi duruyor, ilk yarı buradan böyle gözüküyor.
7- 46 - 60 arası tempo düşüyor, Kuyt'ın hücumda kendisine faul yapıldıktan sonra kaptırdığı top, savunmayı da önde yakalatınca Selçuk'un pasında Umut arkaya kaçıp, golü atıyordu.
8- Fener'in yine duran top dönüşü attığı 2. gol ve takımını yakan Engin'in kırmızısı durumu değiştirdi. Çakır da sahada 2. kez dayak yeme durumuna geliyordu.
9- 10 kişilik rakibe Krasic hamlesi doğru idi ama ceza alanına top getiremeyince ve Caner'e hoca fazla tahammül edince F.Bahçe topu daha fazla tutmasına rağmen sonuca gidemiyordu.
10- İşte o Caner'in tartışmalı penaltısı da F.Bahçe'yi yakan hareket oluyordu.
Sonuç: Kocaman, emin misin?
F.Bahçe'ye topu öne taşıyacak orta saha almamak intihardır.
Umut öndeki ikiliden biri olur.
G.Saray'a tebrikler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor