05 Ekim 2014 | Pazar

Sinirler bozuk

Hem takımın hem de teknik direktör İsmail Kartal'ın sürekli eleştirilmesi Fenerbahçeli oyuncuların sahada daha dirençli olmalarını sağladı.
Ama anlaşılan o ki takımın sinirleri bozuk. Hem penaltı, hem de Bekir'in kırmızı kart gördüğü pozisyonlarda; Volkan ve Caner'in yaptıklarını hangi profesyonel oyuncu yapar? Milli maç sonrası G.Saray maçı var. Ama Volkan ve Caner kırmızı kart görmek için adeta hakemle uğraşıyor. Ne gerek var? İsmail Kartal'ın geçtiğimiz hafta mağlup olan kadroyla sahaya çıkmasının sebebi; oyuncuların kafasındaki sisteme iyice alışmasını sağlamak… Geçen haftaya oranla çok daha iyi bir Fenerbahçe vardı sahada… Birlikte oynadıkça daha da iyi olacağına eminim.
Maçın iki önemli olayı var. Biri Caner'in penaltıya sebep olduğu pozisyon...
Kesinlikle hakemin kararı doğru…

Caner'in savunması yok

Caner, Süper Ligin durdurulması en zor oyuncularından birisi… Hücumu çok iyi oynayabilen Caner savunma yapmayı beceremiyor. Rakibe dengesiz müdahale ediyor.
Çünkü savunmacı gibi düşünemiyor.
Geçmiş maçlarda orta sahada yaptığı müdahaleyi bu kez ceza sahası içinde yapınca hakem penaltıyı çaldı.
Doğru da yaptı. Bekir İrtegün'ün gördüğü kırmızı kart tamamıyla hakem yorumudur. Bana sorarsanız kırmızı biraz ağır bir karar oldu. Fenerbahçe yavaş yavaş İsmail Kartal'ın istediği düzeye gelmeye başladı. Çok pas yapan, sürekli topa sahip olan takımın ileride çok daha iyi olacağına eminim.
Hocanın Emmanuel Emenike'yi değil, Pierre Webo'yu tercih etmesi onun yanlışında ısrar etmeyen bir teknik adam olacağının açık bir göstergesi… Bu bir teknik adam için çok değerli bir özellik. Zira sadece eleştirildiği için yanlışta ısrar eden hocalar gördük! Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yarayacak. Kartal'ın bu zamanı iyi kullanması ve en çok da oyuncularının "sinirlerini" tamir etmesi gerekiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor