11 Ekim 2014 | Cumartesi

87 numara!

Şu sıralar en çok tartışılan isimlerin başında Diego geliyor. 'Futbolun üstatları' onu sürekli Alex'le karşılaştırıyor!
Yapmayın, etmeyin dostlar! Alex de Souza ve Diego'nun tek benzer yanı forma numaraları!
Bir kere Alex daha çok kendine oynayan, biraz da takımı oynatan bir futbolcuydu. Yeni sistem, bu tip durarak oynayan oyuncuyu kabul etmeyince de dışarıda kaldı.
Diego'nun tarzı Alex'ten farklı.
Koşan, mücadele eden, top çalan, fiziğiyle oynayan bir futbolcudur Diego.
Yıllarca Bundesliga ve La Liga gibi fizik gücün çok yüksek olduğu liglerde başarılı olmasının nedeni de budur.

Diego oynadıkça açılır
Son yıllarda devamlılık problemi olduğu muhakkak ama onun eskisi gibi olmasa da fizik gücünün ligimize yeteceğini düşünüyorum. Sadece biraz zamana ihtiyacı var. Göreceksiniz oynadıkça daha iyi olacak.
Bazı oyuncuların alışma dönemi uzun sürüyor. Bence Fenerbahçe yönetiminin yaptığı en büyük yanlışlık ona 10 numaralı formayı vermek oldu.
Bu durum Diego'nun üzerindeki baskıyı arttırdı ve karşılaştırmalar yapılmaya başlandı. Şimdi bir düşünün bakalım; Diego, 87 numaralı formayı giyse 'futbol üstatları' ne yazacaktı?

Kaptan gibi kaptan
Hem büyüklere hem de Anadolu takımlarına bakıyorum da; Emre Belözoğlu dışında kaptanlığı hakkıyla yapan ikinci bir isim göremiyorum.
Emre'nin seveni kadar sevmeyeni de vardır. Belki de futbol tarihimizin karakteri en çok tartışılan oyuncularından birisidir. 'Eski usul' bir kaptan Emre. Takım içerisinde herkesin saygı duyduğu hatta biraz da korktuğu bir isim hiç şüphesiz.
Bence her takıma böyle kaptan lazım.
Yaptığı organizasyonlarla takımdaki kolej havasını oluştururken, zaman zaman da attığı fırçalarla takım arkadaşlarının kendine gelmesini sağlıyor.

Emenike'nin burnu sürttü
Emenike'ye verdiği 'ayar' haftalardır gazetelerin manşetlerini süslüyor.
İkilinin halen küs olduğunu duydum.
Emre'nin bir ağabeylik yaparak bu küskünlüğe son vermesi gerekiyor.
Zira '4. yıldız yolunda' takımdaki her oyuncuya azami ihtiyaç var.
Emenike'nin burnu iyice sürttü!
Kaptana yaptığı saygısızlığın ardından hem hocasının hem de takım arkadaşlarının desteğini kaybetti. Ama onun standartlarında bir oyuncuyu harcamak olmaz. İsmail Kartal'ın takım içinde küskünlüğe izin vermeyeceğini iyi biliyorum.
Emre Belözoğlu artık bu konuyu daha fazla uzatmamalı ve ağabeylik yaparak golcü futbolcuya yeniden Fenerbahçe'nin oyuncusu olduğunu hissettirmesi gerekiyor. Kaptanlık tam da bunu gerektirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor