05 Nisan 2015 | Pazar

Gördün mü hoca?

Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Webo'nun ne kadar önemli bir takım oyuncusu olduğunu gördün mü İsmail hoca?
Mevcut oyuncu kadrosu ve sisteminin kilit oyuncusudur Webo… Attı, attırdı, duvar oldu, pozisyonlar hazırladı.
Ligimizde bir sürü iyi golcü var.
Ama "futbolu bilen" forvet sayısı öyle az ki! Webo'nun futbolu çok iyi biliyor olması ve oyun zekası onu diğerlerinden öne çıkarıyor. Kalan 8 haftada eğer bir sakatlık yaşamazsa Webo ilk tercih edilmesi gereken oyuncu olmalıdır.

Alkışlar Mehmet Topuz'a
Beşiktaş maçında Gökhan'ın sakatlanmasıyla son anda oyuna giren Mehmet Topuz yine sakatlıklar sayesinde sahadaydı. Türkiye Kupası'nın ilk maçlarında onu çok eleştirmiştim.
Şimdi ise övgü zamanı… Bu kadar az görev alıp bu kadar iyi oynayabilmek iyi bir profesyonelliğin göstergesi… Uzun zamandır bekleneni veremeyen Kuyt'ın artık iyi bir alternatifi var. Hayali bir pres çizgisi belirleyip, rakibe önde baskı yapan Fenerbahçe, şok presle kapılan toplarla sonuca gitmeyi başardı.
Orta saha organizasyonunun bu kadar etkili olmasının nedeni ise Emre'nin müthiş oyunuydu. Sadece kesici özelliğini değil, top dağıtma vasfını kullanıp sorumluluk aldığında takım her zamankinden daha çok pozisyona giriyor. Presli oyun; Sow ve Webo'nun daha rahat oynamasını sağladı. Hikmet Karaman'ın tek ön liberolu ve ofansif ağırlıklı kadrosu bir, "Haddini bilmezlik" göstergesiydi.
Ne olursa olsun Fenerbahçe ile oynuyorsun.
Haddini bileceksin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor