09 Kasım 2015 | Pazartesi

İte-kaka!

İlk yarıda sahayı iyi kullanıp, alan daraltan Konyaspor'la, taraftarın içini "daraltan" Fenerbahçe'nin zevksiz mücadelesini izledik!
Tribünlerden, "Saldır Fener, saldır Fener" tezahüratları yapılıyor ancak saha içinde durum hiç de öyle değil… Topu ayağına alan yanındaki oyuncuya veriyor, o da yine yanındakine… F.Bahçe, Kadıköy'de böyle mi oynar? Pozisyon vermeyeceğim diye çift ön liberoyla sahaya çıkıyor bu kez de pozisyona giremiyorsun.
Sahada dikine oynayan üç kişi var; Gökhan, Hasan Ali ve Alper… Taraftarlar koca 45 dakikada kendilerini heyecanlandıracak pozisyonları göremeyince, Gökhan'ın top kapmak için verdiği mücadeleyi alkışlamaya başladı!

Volkan Şen'den iyisi yok

Kadıköy'de çift ön libero lüks kaçıyor.
2. yarı F.Bahçe oyunu rakip alana yıktı. Tabi bunda yapılan Volkan Şen'in oyuna girmesinin etkisi büyüktü. İddia ediyorum şu anda Fenerbahçe takımındaki en iyi kanat oyutncusu Volkan'dır. Adam eksiltiyor, dikine oynuyor ve çok tecrübeli… Oyuna girer girmez takımının hücum gücünü inanılmaz derecede arttırdı. Pereira hala şunu fark edemedi; Volkan hamle değil, ilk 11 oyuncusu… Ona tavsiyem var; geldiğinde söylediği, "Agresif ve 3. bölge futbolu oynayacağız, goller atacağız" sözünü geri alsın. "Büyük konuştum. Biz ite-kaka maç kazanacağız." açıklamasını yapsın, biz de rahat edelim, o da!
Benim bu takımdan beklentim hep yüksek ama artık Vitor'dan umudum kalmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor