Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

24 Kasım 2013 | Pazar

Ümit düzeltti

kabusun eşiğinden döndü. Eboue'nin yerine monte edilen Dany'nin hatasını Sivaslı Ümit düzeltti, 10 kişi oynayan Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü.
Burak ve Umut dikkatsizlikten, Aydın doğru yere koşu yapmadığı için pozisyonları gole dönüştüremedi.
Mancini'nin savunmada kurduğu "Beş benzemez"
G.Saray'ın az daha başını yakıyordu. Ancak Mancini'nin milli maçlardan golle dönen Burak-Umut ikilisiyle başlaması.
Drogba'yı dinlendirmesi de o derece doğruydu. Burak yerinde oynayınca yine ofsayta düşmesine rağmen nihayet attığı golle 100'ler Kulübü'ne girdi ve moral kazandı. Golde, Selçuk'un ince pasının şiddeti de mükemmeldi.
Mancini'nin Sneijder ve Muslera'nın olmadığı bir ortamda Bruma'yı tribüne göndermesi de yanlıştı. Stoper Dany sağbekte sorumsuzca oyundan atıldıktan sonra Eboue'nin sağbeke dönmesi G.Saray defansının bir ölçüde dengelenmesini sağladı.

Bruma 11'de olmalıydı
Bence Dany tribünde, Eboue sağ bekte kullanılıp, Bruma da kanatta oynamalıydı. Yorgun görünen Aydın'ı uzun süre sahada tutmak da kulübenin refleks hatasıydı. İlk kez Mancini'yi bu kadar öfkeli gördüm. Yerinde duramıyordu.
Oyuncularını doğru pozisyon almaları, rakibi kovalamaları, ayağa pas oynamaları konusunda sık sık uyardı. Pas hataları artınca adeta çıldırdı. Kadro üzerinde yapılan sık değişim, oyuncuların birbirleriyle oynama hafızasına hasar veriyor.
Oyuna girinceye kadar kulübede "Gölge" hocalık yapan Drogba'nın penaltıyı atmış Selçuk'a 2. penaltıyı bırakmaması tam bir egoistlikti. Kariyerine ve dünya yıldızlığına hiç yakışmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor