27 Ağustos 2012 | Pazartesi

Kaos futbolu

Galatasaray, İnönü'de Beşiktaş'ın kaos futboluna teslim oldu. Beşiktaş ne yaptı etti, kendi futboluna Galatasaray'ı uydurdu ve Samet Aybaba'ya ciddi anlamda kredi kazandıran puanı aldı.
Halbuki maçın ilk yarım saatinin hakimi Galatasaray'dı.
Karşılıklı goller vardı ama konuk takım, pas trafiğini kurmuş Beşiktaş'ın topla oynama yeteneği Fernandes ile sınırlı takımını zor durumlara düşürüyordu.
Mancınık misali Escude ve Sivok'un arkasına atılan toplar Umut ve Elmander'e malzeme oluyordu.
Beşiktaş'ın orta sahadaki ısırgan futbolu devrenin son 15 dakikasında meyvesini vermeye başladı. Galatasaray, bireysel hatalarla Beşiktaş'a imkanlar yarat.

Holosko doğru tercih
Belli ki hala Miami'de Heat'in NBA şampiyonluğunu kutlamakta olan Melo ve takımın bir parçası olamayan Hamit zayıf halkalar olarak rakibe katkıda bulunuyorlardı.
Beşiktaş'ta formül belliydi.
Topu Fernandes'e atmak.
Bunu yaptıkça pozisyon buldular.
Hatalı goller yiyen Cenk, en iyi yaptığı şeyi yaptı ve ikinci yarıda bu hataları unuttu.
Savaştıkça açılan Beşiktaş, oyun düzeninin dışına ittiği rakibi karşısında Holosko (Samet Aybaba'nın doğru tercihi ile sahadaydı) ile 3. golü bulduğunda Fatih Terim farklı hamleler yaptı. Ama Amrabat onun istediği performansı sergileyemedi.
Burak'ın tartışılıp hakkında karar verilemeyecek penaltısı G.Saray'a aslında umudu kestiği puanı getirdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor