Necmi Perekli

Necmi Perekli

08 Kasım 2013 | Cuma

Namağlup

Trabzonspor kendi sahasında 2-0 yendiği Legia'yı rakip sahada da aynı skorla yenerek namağlup grup liderliğini sürdürdü.
Bu karşılaşmada her ne kadar iki golle üç puan almışsa da futbolu futbol olarak izlediğinizde maalesef Trabzonspor taraftarına pek de zevkli bir futbol göstermedi.
Amma böyle maçlarda galip geldiğinizde yapılan tüm hatalar ve oynanan tüm kötü futbol adeta süngerle silinmiş bir kara tahta gibi sıfırlanır.
Biz futbol adına sahada galibiyet yanında güzel şeyleri umduğumuzdan bu denli başarıların isteriz ki iki kanadı olsun. Fakat dedik ya öncelikle galibiyet.
Bu galibiyete gölge düşürmek asla doğru değil. Eğer söylememiz ve eleştirmemiz gereken taraflar var ise bunu maçtan sonra sakin ve sükunetli bir havada dost eleştirisi olarak arz ederiz.

Polonya futbolu bitmiş
Maç esnasında ne yazık ki sahada Bosingwa'dan başka elle tutulur bir oyuncumuz yok. Sadece ve sadece bu maçta kaptan Onur'un yerine oyuna giren ve ilk maçını bu denli önemli bir müsabakada oynayan kaleci Zeki'yi özellikle ortaya koyduğu soğukkanlı ve güzel oyunu ile kutlamak isteriz.
Bir ufak sitem Trabzon'daki taraftarımıza iletmek isteriz. Yurt dışındaki Varşova'ya giden vefakâr Türk taraftarı da örnek göstermek isteriz.
Rakibe gelince doğrusu o da futbol adına kötü şeyler yapmaktan başka bir şey ortaya koyamadı. Eski Polonya futbolundan ne yazık ki eser kalmamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor