19 Mayıs 2014 | Pazartesi

Hepsine teşekkür

2010-2014 sezonu da böylece tamamlanmış oldu.Daha ne kadar devam edecek bu 2010'a yapışık sezonlar bizler de merakla izliyoruz.
Trabzonspor'un formasının dahi ilk dördün içinde olmak için yeterli olduğunu somut bir şekilde yaşadığımız bir sezondu bu, kabul edelim. 1461 Trabzon'un hocası ve onun yetiştirdiği birçok oyuncusu ile kadrosunu güçlendirerek(!) sezona başladı Trabzonspor." Güçlendirerek başladı" diyorum zira; eldeki "sorunlu-maliyetli" yabancıları ile bu yol bu şekilde asla bitmeyecekti, bu çok net görüldü.

***

Avrupa'da sıradışı beklenmedik başarı her ne kadar tesadüf olarak değerlendirilse de tarihe başarı olarak not edildi bile.
Zeki Yavru'nun iyi oyunu ve golü, "göz yaşartıcı" taraftara ders olur mu bilemem ama "başka oyuncular ağlamasın" diyenler için önemliydi.
Hami hocanın kalede herkesin sezon başından itibaren merakla beklediği Fatih'i tercih etmesi, Fatih'in de kalede kendinden emin duruşu devamlılık için ümit vericiydi. Solda Kadir Keleş, önünde Yusuf Erdoğan'la birlikte oynadıklarında tamamlayıcı ikili olduklarını ve aynı dili konuştuklarını gösterirken, içeride Zeki Yavru'nun onlara katkısı çok önemliydi.
Avrupa hedefini tutturmak, Avrupa'da olmak ve orada hedefi daha da yükseltmek Trabzon için çok önemliydi. NOT: 1461 Trabzon, hasta abisine hayati organlarını bağışlayıp ona hayat verirken; kendisi hasta düşen bir cevval, yiğit kardeş!

***

Manisa Soma'da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor