22 Ağustos 2012 | Çarşamba

Uslan artık asi ruh!

Beşiktaş'ı ciddiye almayanlar, zirve yarışına aday göstermeyenler, G.Saray ve F.Bahçe ile yatıp kalkanlar, tansiyonun yükseldiği haftalarda şoka girebilirler, benden söylemesi!
Üstelik Beşiktaş'ın maç trafiği geçen yılki gibi sıkışık olmayacak.
Rakipleri üç cephede vuruşurken Beşiktaş, bir tek lige yoğunlaşacak, maç trafiğini sıkıştırmayacak, kupanın gününü bekleyecek!
Beşiktaş'ın transferleri yerli yerinde...
Nokta transferler yaptı.
Alınanlar genç, yetenekli, hırslı, istekli, başarıya, futbola aç!.. Örneğin Hasan Türk, Oğuzhan, Olcay. Bu üç genç teknik, orta sahada Fernandes'in yükünü hafifletecek.
İBB maçında heyecandan ayakları titriyordu. Titremeleri hafifledikçe yeteneklerini daha iyi göreceğiz.
Ve Batuhan... Yaşı 21, boyu 1.91. Güçlü fiziği ile durdurulması güç golcü. Kafa hakimiyeti, isabetli gol vuruşlarıyla aranan santrfor tipi. Ama huysuz, disiplinsiz.

İnanmak istiyorum
"Asi ruh"lu yapısıyla teknik direktörleriyle geçimsiz oluyor.
Mustafa Denizli'ye "Bu takımdan sen gidersin, ben kalırım" küstahlığı hâlâ konuşuluyor.
Gerçi ikisi de gitti ama kendisi Ersun Yanal'la da geçinemeyip asilik yapınca, eski yuvasına geri döndü. Bu dönüşü geçmişteki sabıkasını sildirmez!
Samet Aybaba son şansı.
Aybaba ile düzelmezse hiçbir teknik direktörle yola gelmez. "Uslandım, yaptıklarımdan pişmanım. Beşiktaş'ın çocuğu olarak kalmaya kararlıyım. Yeniden doğacağım" diyormuş.
İnanalım mı dersiniz? Huylu huyundan vazgeçer mi? Çoğu kişi gibi ben de inanmak istiyorum ama inanamıyorum! Samet Aybaba düzeleceğine, değişeceğine inanıyor. Kendisiyle sık sık konuşup, terapiye alacakmış...
Aklını başına toplar, futbolundan" asi ruh"unu söküp, atarsa hem kendisi hem Beşiktaş, hem Milli Takım kazanır.
Uslan artık "asi ruh" Batuhan!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor