07 Aralık 2014 | Pazar

Gol ve para

Galatasaray ilk yarıda Eskişehir maçından bile iyiydi. Tempo, pres ve hırs dikkat çekiciydi. Zokora'nın faulünden sonra hevesi biraz kırılmış olsa da, tam anlamıyla "göz doldurdu". G.Saray'daki gözle görülür istek ve çaba artışına karşın, Melo ve Bilal'in yokluğunda, maçın seyir zevki tatminkar değildi.
Akhisar Belediye Mehmet Akyüz, Ahmet ve Zokora ile ayakta kalmaya çalıştı ama beklenenden kat be kat etkisizdi.
Türkiye kariyerinde büyük takımlara 10 gol atan, Galatasaray'a golü bulunmayan Gekas ilk 85 dakika adeta sahada yoktu.
G.Saray'da Umut'un varlığı Burak'a değer katıyor. Golcü oyuncu bizi alıştırdığı o sıkıcı performansından uzaktı. Burak, dün akşam maçın ilk yarısında kariyerinin en renkli görüntülerini arz etti.

Umut yine gayretliydi
Orta sahaya kadar geldi, kanatlara destek verdi ve Douglao'nun asistiyle golünü attı. Umut yine elinden gelenin en iyisini verdi ve saygı topladı.
Sneijder dün gece kötü değildi ama biraz daha agresif ve coşkulu olması, en az Melo'nun da takıma dönüşü kadar büyük fark yaratacak şüphesiz.
Hamza Hoca'nın Melo'nun yerine Emre Çolak'ı tercih etmesindeki niyeti anlıyorum. Uzun vadeli bir yatırım ama derli toplu bir rakip karşısında aynı tercih büyük bedeller ödetebilir.
Burak Yılmaz'ın ikinci golü 20 dakika önce bitirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor