08 Kasım 2015 | Pazar

Bocalayan hocalar

Hamza Hamzaoğlu istikrarı bir türlü yakalayamadı. Eskişehirspor karşılaşmasında yaptığı rotasyonla onu ne kadar övdüysem Rize'de yapmadığı rotasyonla da o kadar yermem gerektiğini düşünüyorum.
Gözyaşları içinde kuzeninin cenazesine katılan Selçuk İnan ne fiziksel ne mental olarak maça hazırdı.
Takım içi rotasyonda sadece bir kere dinlendirilen Hakan Balta buraya kadar dayanabildi o da ilk yarının sonunu görmeden sakatlandı. Bu iki oyuncunun yerine sahaya giren oyuncular o iki oyuncunun yedeği olabilecek kapasitede isimler değildi.
Hikmet Karaman biraz daha cesur, Ç.Rizesporlu oyuncular biraz daha cesaretli olsa Galatasaray için çok daha büyük bir hezimet yaşanabilirdi.
Sneijder ve Podolski gibi iki dünya yıldızının olağanüstü gollerine rağmen Çaykur Rize bu haliyle bile müthiş bir finalle Galatasaray'ı mağlup etmeyi başardı.

Umut'un kartı haksızdı
Olcan Adın yine sürpriz bir golle geceye damgasını vurabilirdi. Ama şunu söylemek zorundayım ki Olcan oynayacaksa mevkisi kesinlikle sol bek değil. Ama kimi sol bek oynatırdın? sorusuna da verebileceğim başka bir yanıt yok.
Dün gece Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ı çok kötü yönetti. Çaykur Rizespor'un hocası Hikmet Karaman da kariyerinin en kötü performanslarından birini sergiledi, yine de takımı kazanmayı bildi.
Hakem Serkan Çınar'ın Çaykur Rizespor'un ikinci golünden önce verdiği faul kararı ve Umut'a gösterdiği sarı kartta haksızdı. Gördüğüm kadarıyla Ç.Rizespor lehine bir penaltı düdüğü de çalmadı (Hakan Balta'nın elle oynadığı pozisyon) Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara Hamza Hamzaoğlu tarafından iyi değerlendirilemezse Galatasaray için her şey yıldız oyuncularının atacağı süper gollere endeksli kalır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor