Sinan Vardar

Sinan Vardar

28 Mayıs 2015 | Perşembe

Daha sakin Beşiktaş!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz pazar günü Mali Genel Kurul vardı. Oldukça hareketli bir gün yaşandı. Öncelikle kongre sırasında hayatını kaybeden Beşiktaşlı dostumuz Erdal Coşkun Yağcı'ya Allah'tan rahmet diliyorum.
Kongrede gençler çok heyecanlıydı.
Yapılan eleştirilere saygım var ancak bazı konuşmacıların uslübu Beşiktaş'ın saygınlğına yakışmadı. Ben bu genç arkadaşların bundan sonraki kongrelerde bu konuya hassasiyet göstereceklerine inanıyorum.
Beşiktaş çok büyük camia ve aynı zamanda büyük bir aile. Biz eleştirsek de, sesimizi yükselttiğimiz anlar olsa da, zaman zaman birbirimizi kırsak da barışmamız bir Beşiktaş golüne, bir marşına hatta bazen Beşiktaş tezahüratına bakar. Beşiktaş ailesinde küslükler uzun sürmemelidir. Ben Sayın Başkan ve yöneticilerin camiayı kucaklayıp yeniden kenetleyeceklerine inanıyorum.
Bakın Efsane başkanımız Süleyman Seba'nın başkanlıktan ayrılması için ne protestolar yapıldı ama o hiç bir zaman Beşiktaş'a hiç küsmedi.

Yeni projeler gerekli
Evet, Beşiktaş zor günler geçiriyor.
Ancak kulüp mali yönden bu zor günleri aşmak zorunda. Stat için geri sayımın yapıldığı bugünlerde yeni projeler üretilmeli. Birlik beraberlik sağlanmalı.
Buradan defalarca yazdı; Beşiktaş Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı.
Ancak bu, Türkiye şartlarında yeterli olmuyor.
Beşiktaş'ın masa başı oyunları, hakemleri yok, bunu herkes biliyor!
Bu kadronun korunması ve genç ve yetenekli birkaç oyuncu takviyesiyle zirveye oynaması sağlanmalı.
Genç ve dinamik kadronun gelecek sezon daha iyi işler yapacağını düşünüyorum. İyi bir teknik adam ve kadronun korunmasıyla Beşiktaş iyi işler yapacaktır.
Yeter ki panik yapılmasın. Son yıllarda gelmeyen başarı için doğru hamleler yapılmalı. Beşiktaş'ın bugünlerde sakinliğe ve doğru birkaç hamleye ihtiyacı var. Ben Beşiktaş'ın zorlu süreçlerin ardından aydınlığa çıkacağına inanıyorum.
Yeter ki camia başarı için, güneşli günler için kenetlensin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor