Sinan Vardar

Sinan Vardar

13 Ağustos 2015 | Perşembe

Büyük başkan seni hiç unutmayacağız

Başkanım sizinle geçen yıllarda şampiyonluklar, şerefli ikincilikler, onurlu duruşlar, zerafet ve nezaket vardı. Sizden örnek alan yıllarca teknik direktörlük yapan şahsiyetli dürüst futbol adamları başarılarına devam ediyor.
Sayın onursal başkanım Süleyman Seba, siz bıraktıktan sonra maalesef Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynadı. Sadece iki şampiyonluk kazandık. Kulübümüze kazandırdığınız gayrimenkuller tehlikede.
Borç inanılmaz rakamlara ulaştı.
Rakiplerimizin size ve makamınıza gösterdiği saygıdan da eser kalmadı. Özetle, emanetinizde işler hiç de iyi gitmiyor. İşi bilmeyenler, rantçılar sizden sonra meydanı boş bulup har vurup harman savurdular. Özetle, sizin gibi elektrikleri kapatmadılar.

Gençlerin idolü sizsiniz

Son dönemde gençler kongre üyesi olmaya gayret ediyor. Bu çarpık düzeni getiren grupçular telaş içinde.
Gençlerin idölü de sizsiniz. Sizin yolunuzda gitmek isteyen önemli bir çoğunluk geliyor. Çoğu da eğitimli ve bilinçli. Bu oluşum biraz olsun yüreğimize su serpiyor. Sıfır borçla ve saygıyla anılan bıraktığınız Beşiktaş'ta güneşli günlerin geleceğini umut ediyoruz.
Başkanım geçtiğimiz sezon son maçlarda şampiyonluğu kaybettik.
Bu yıl iyi bir kadromuz var. Üstelik sizin prensiplerinize uyan, dürüst, çalışkan ve bu işi iyi bilen iyi bir teknik direktör de takımın başında.
Bu sezon şampiyonluk hiç de uzakta değil. Temennim seneye sizin anma töreninize şampiyonluk kupası ile gelinir.

Sonsuz saygılarımla

Bir kez daha size sonsuz saygılarımı sunarken, Türk futboluna getirdiğiniz değerlere ve Beşiktaşımıza yaptıklarına teşekkür ederken, mekanınızın cennet olmasını dilerim. Onursal başkanım rahat uyuyun. Size hainlik yapanları bu camia şimdi daha iyi anladı.
Onlar bir daha bu camiada mevki sahibi olamayacak.
Sonsuz saygılarımla.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor