Sinan Vardar

Sinan Vardar

23 Ağustos 2015 | Pazar

Şehitler ölmez vatan bölünmez

Türkiye çok hassas bir dönem yaşıyor. Beşiktaş, Trabzonspor maçına "Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazısıyla çıktı. Beşiktaş bu anlamlı hareketiyle bir kez daha gönülleri fethetti. Maç önemli ama bu pankart için ne kadar övgüm yazsam az. İşte Beşiktaş duruşu...
Beşiktaş'ın geçen hafta Mersin'deki görkemli açılışının ardından Trabzonspor karşısında ne yapacağını merak ediyorduk. İyi olmasını umut ediyorduk ama dünkü filmin sonu kötü bitti. Beşiktaş topa rakibinden daha fazla sahip olsa da üretken değildi. Trabzon, kontrataklarla Kartal'ın saatli bombası Motta'yı gözüne kestirmişti. Şenol Güneş'in yerinde olsam Motta'nın yerine İsmail'i gözüm kapalı oynatırdım.

Sen yok musun Q7!

Beşiktaş'ın kilit oyuncusu Olcay Trabzon'un kapalı savunmasında sıkışıp kaldı. Geçen haftanın yıldızı Oğuzhan da rakibin baskısıyla sahadan iyice kaybolup Töre de etkisiz bir gününde olunca Beşiktaş'ın gol şansı mucizelere kaldı. Trabzonspor'un Yusuf'la kazandığı golün ardından Quaresma o mucizeyi gerçekleştirdi ve Beşiktaş'a nefis bir golle beraberliği getirdi.
Q7 bu golün ardından gereksiz kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan isim oldu. Beşiktaşlı golün sevincini henüz yaşarken o kırmızı kart görme beceresini gösterdi.
Q7 çıkarken, ben de kendi kendime Bülent Ortaçgil'in 'olmalı mı olmamalı mı' şarkısını mırıldadım.

Sosa adeta unutuldu
Cenk-Gomez değişikliği Alman futbolcunun uyum sorunu nedeniyle çöpe gitti. Cenk sahada olmalıydı.
Son 20 dakikada Sosa'yı bekledim.
Yedek beklemesine şaşırdılar.
Kartal tedbir almalı iyi savunma yapmadan şampiyon olamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor