15 Nisan 2014 | Salı

FenerSaray futbolu!

Güçlüyü koruyan, tüm hesaplarını F.Bahçe-
G.Saray rekabeti üzerine yapan ve Beşiktaş ile Trabzonspor dahil diğer tüm kulüpleri ötekileştiren utanılası bir futbol sistemimiz olduğu aşikar.
Bakmayın siz, hakem hataları sezon boyu dengelenir muhabbetlerine.
Boş verin siz, hakem de insandır hata yapar hikayelerine. Bu hatalar nedense 50 yıldır ağırlıklı olarak hep iki takım lehine gerçekleşir.
Masalın başlangıç noktası, endistrüyel futbol, reyting v.s.
Makyevelist kafalar, bu amaca hizmet eden her uygulamayı yapmayı zorunluluk kabul eder.
O nedenle "Lacivert-Sarı-Kırmızı" renkler korumaya alınır, en zor penaltılar onların aleyhine verilir, en kolay onların attığı tartışmalı goller geçerli sayılır. En kolay onların rakipleri eksik kalır, en zor onlar eksilir. Yaptıkları bin türlü yanlış, çirkinlik görülmez, görülemez, es geçilir.

Bıçak kemiğe dayandı
Peki böyle gelmiş böyle gider mi? Eğer birileri bir şey yapmazsa aynen öyle olur. O nedenle, geçen hafta, maaşlarını alamayan Kartalsporlu oyuncular kadar cesur olmalıdır Beşiktaş yönetimi. F.Bahçe derbisinde başlama düdüğüne rağmen maça başlamamalıdır Beşiktaş.
Hakkaniyetli mücadele, temiz futbol ve adaletli hakemler için iki dakika saygı duruşu yapmalıdır. Bu sürede F.Bahçe ne yapar, o kendi bilecekleri iş. İsterlerse boş kaleye gol atarlar, istemezlerse top çevirirler.
Bıçak kemiğe dayandı artık.
Bilic son maçta ağlama raddesine geldi. Bunun sebebi sezon başından beri yaklaşık 10 puanına neden olan hakem hatalarından çok, Beşiktaş'ı yok sayan bir sistemle karşı karşıya olduğunu net olarak anlamasıdır.
Artı Futbol'da Mustafa Çulcu hoca açıkladı. MHK, Beşiktaş'ın 11 maçına FIFAhakemi görevlendirirken, G.Saray'ın 17, F.Bahçe'nin 14 maçında FIFA hakemlerine görev vermiş.
Beşiktaş bir şeyler yapmalı.
Meydanı, ezeli rakiplerine bırakmamalı.
Hakkaniyetli bir mücadele için Beşiktaşlı duruşunun devreye girmesinin tam sırası!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor