Abdullah Yiğit

Abdullah Yiğit

14 Aralık 2009 | Pazartesi

Yiğido isterse!

Son iki sezonun flaş takımı Sivasspor, bu sezonki performansıyla bir hayli şaşırtıyor. Dünkü Eskişehir maçına çıkana kadar yalnızca 11 puanı bulunan kırmızıbeyazlılar, mutlak kazanmak zorunda oldukları Eskişehir maçını 2-1'le geçip rahat bir nefes aldı. Oldukça soğuk havada oynanan maçın ikinci yarısı yoğun kar yağışı altında geçti. Maça hızlı başlayan Sivasspor, özellikle sol kanattan Faruk ve Erman'la geliştirdiği ataklarla gol aradı. Henüz 3. dakikada Murat Sözgelmez'in uzaktan şutuyla öne geçen Sivas bu golden sonra adeta durdu. Sivasspor'un bu durgunluğundan iyi yararlanan Eskişehirspor, Volkan Yaman'la eşitliği sağladı.

Erman müthiş oynadı
İlk yarı bu skorla bittikten sonra Sivasspor karla birlikte ikinci yarıya hızlı başladı. 56'da Agbetu'nun indirdiği topa Sedat iyi vurdu ve durumu 2-1 yaptı. Bu golden sonra Sivasspor 3. golü bulmak için rakip kalede sık sık görünürken, kendi kalesinde de gol pozisyonları yaşadı. Sivasspor'da Erman Kılıç için ayrı bir parantez açmak gerekir. Son derece ağır sahada tekniğiyle takımı adına müthiş işler yaptı. Vurduğu bir kafa şutu da kaleciyi geçti ancak Eskişehirli futbolcu tarafından gol çizgisinden çıkarıldı. Bir an önce küme düşme hattından kurtulmak isteyen Sivasspor dün Eskişehir karşısında gerekini yaptı ve istediğini alarak haftayı 3 puanla kapattı. Eskişehir ise geçen hafta Fenerbahçe karşısındaki futbolundan çok uzaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor