25 Nisan 2010 | Pazar

Travma bitmeli

Bu işler kolay değil. Geçen hafta travma yaşamış bir takım maça çıktı. Psikolojikman ve futbol olarak bu takımdan çok şey beklemek haksızlık olur. Ama futbol adına da bir şeyler yapmamak da haksızlık olur!
Sen büyük takımın oyuncususun. Bu tip baskılara alışık olman lazım. Öyle ya iddian devam ediyor. Niye diyeceksin? En azından bir üst sırada daha ligi bitirirsen UEFA'da ön elemelerinde az maç oynama şansın var.

Bakıyorum bu kez daha farklı bir takım sahada.
Rıdvan, Necip görev almış. Önemli olan bu gençleri böyle maçlarda oynatmak değil. Büyük maçlarda korkmadan forma vermek önemli. Şampiyonluğa giderken oynatabilmek önemli.
Ben Rıdvan'ı beğendim. Üstüne gidersen iş yapar. Çok beğendiğim Holosko'yu da dün hiç beğenmedim. Dağlara taşlara vuruyor, konsantrasyonu kaybolmuş. Çok daha farklı ve özellikli bir oyuncu. Sonunda golü atıp takımını öne geçirmesini bilip, alkışı aldı.

TELLO VE BOBO FARKI
Sivasspor zaten canını dişine takmış. Onlarda da stres ve baskı var. Ama yine de golü buldular. İyi mücadele ettiler. Cihan çok iyi oynadı.
Mehmet Yıldız da önemli bir oyuncu ama sürekli arkadaşlarına kızıp, bağırıp onları demorolize etti. O bunu haftalardır yapıyor.
Tello ve Bobo usta iki oyuncu. Tello belli ki kırgın. Çok zorlamadan oynuyor.
Yine de dün çok güzel bir top kesti. Bobo'ya da çok güzel bir gollük pas attı. Bu işler usta işi, kalite işi. İkisi de çok kaliteli. Biraz kıpırdandılarmı her şeyi yapabilecek güçteler.
Bu maçlar artık ölçü olmaktan çıktı. Ama şu var; sen küme düşen takımlarla da oynayacaksın.
Senin hedefin her zaman kazanmak olmalı.
Taraftarlar takımlarına büyük destek verdi.
Tam galibiyetle bitecek derken Kamanan'ın beraberlik golü tribünleri yine kahretti.
Onlar da bu durumda travma yaşadılar.
Beşiktaş'ta artık bu travmalar bitmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor