06 Şubat 2011 | Pazar

Helal Karabük

Yücel İldiz hocam, İskenderunspor'daki ilk teknik direktörlük görevinde ben 17 yaşındayken bana forma verdi. Üstelik bir Mersin maçıydı ve şampiyonluğa gittiğimiz bir dönemdi. Yıllar haliyle su gibi akıp geçti kendisi Karabük'te başkanıyla, ekibiyle, özverisiyle çok iyi bir takım oluşturdu.
Sezon başındaki kamplarına gidip kendilerini ziyaret ettim. İnanın bana o zaman başarılı olacaklarına inanmışlardı.
Gerçekten de akılcı transferlerle lige renk veren, hani deriz ya Karabük Demir Çelik işçinin emeği, farklı bir yaşam tarzı diye...
Onlar da futbol işçisini yarattılar. Mütevazı bir takım kurdular. Gördüğünüz gibi FiYapı İnönü'de milyon dolarların havada uçuşup yıldızların Beşiktaş'a indiği bir takımla başa baş nasıl bir futbol sergilenir onu gösterdiler.
Şu Emenike'yi takdir etmemek elde değil.
O ne futbolcu öyle tutana aşkolsun.
Hani deriz ya tek başına bir takım. Hakikaten Emenike ile Karabük başka bir takım.

Çığrından çıkardılar
Şimdi Schuster tribünde. Verilen ceza çok ağırdı! Yanlız sahada oynayan futbolcuların da aklı tribünde. Bu kadar büyük bir takım çok pas hatası yaparsa, teknik oyuncularının çokluğuna rağmen acemice, çocukça pas hataları yaptılar.
Gelelim hakemlere. Abitoğlu'ndan önce iki tane yan hakem Mustafa Emre Eğisoy ve Mehmet Şahan Yılmaz'dan bahsedelim. Bu maçın bu hale gelmesinin sebebi öncelikle bu iki hakem. Son yıllarda bu kadar kötü maç yöneten iki yan hakemi bir arada görmedim.
Hani biri iyi olsaydı diğeri idare ederdi.
Bunda ikisi de kötüydü. Penaltı pozisyonları önünde oldu bayrak kalkmadı. Top çizgiyi geçti seyrettiler. Orta hakem de şaşırdı. O da tereddüt yaşayınca maç hakem açısından çığrından çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor