25 Şubat 2011 | Cuma

Her telden çalınca

Teslim olmuş bir halde gitti oraya Beşiktaş.
Skor avantajı yok. İklim avantajı yok. Takımda birçok sorunlar yaşanıyor. Moral motivasyon sıfır. "Schuster gitti mi kaldı mı?" herkes bunu tartıştığı bir ortamda yeni yeni hoca isimleri ortalıkta uçuşuyor. İşte Beşiktaş bu ruh haliyle gitti Kiev'e. Ne yapabilir ki? Ne beklenebilir ki?
Artık bu saatten sonra bu ekibe çok yüklenmeye gerek yok. Görünen köy klavuz istemez. Her şey apaçık görünüyor. Beşiktaş takımı bu!
Ara sıra çıkış yaşıyor ama saman alevi gibi... İnişler de yaşıyor. Şu gerçeği göz ardı etmemeliyiz. Şu maçı herkes düşünüp taşınsın.
Lütfen bana Beşiktaş'ta iyi oynadığına inandığınız iki ismi sayın! Sayamazsınız.
Schuster tamam, günah keçisi. "Schuster şunu oynatmıyor" diyorsunuz. "Bu maçta da bunu oynatmıyor" diyorsunuz. Ona da tamam.
Ama biraz da insaflı olmak lazım.

Sheva'nın tecrübesi
Burada görev alan futbolcuların hiçbiri layıkiyle sorumluluklarını yerine getirmiyorlar.
O zaman nasıl olacak? Bu takımdan başarı beklenebilir mi?
Başkan Yıldırım Demirören ile sohbet ediyoruz... "Chelsea, Schevchenko'yu bırakıyor alsanıza" dedim. "Alabiliriz ama yaşlı futbolcu" dedi. Ben de "Tamam" dedim. Şimdi gün döndü dolaştı maça geldi.
O yaşlı Shevchenko'nun yaptığı işin yaşla başla ilgili olmadığını herhalde bu maçta anlamışsınızdır.
Karşı takımdaki oyuncuların sorumluluklarını yerine getirmesi Beşiktaşlı oyuncuların da her telden çalmasının neticesi de budur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor