06 Mart 2011 | Pazar

Gençlerle devam

Bizleri kritik dönemde memnun eden en önemli olay pırıl pırıl Beşiktaş patentli oyuncuların kendilerini bu büyük arenada göstermeleri. Bunlar geleceğin yıldızları. Şimdi mesela Doğukan, Atınç, Furkan, Muhammed, Onur ve diğerleri... Cumali örneğin.
Saymakla bitmez. Dediğimiz gibi benim dikkatimi en çok Doğukan ve Atınç çekti.
Bu oyunculardan 2 tanesi kazanılırsa ne kadar güzel bir olay gerçekleşecek, nostalji geri dönecek. Schuster, Trabzonspor maçında bu oyuncuları hiç olmazsa 1-2'sini kadroda bulundursun. Oynatır oynatmaz o başka.
Bugün tabii ki çok eksiği olacak takımın bu maçta ama bu da bir bahane olmamalı çok fazlası varken de değişen bir şey yoktu.
Elbette ki her maç önemli ama kulağa gelen fısıltılarda çok üzücü ve ayıp. Beşiktaş takımı hiç kimseye hiçbir takımla göz göre göre polemiklere girmez. Kendi işine bakar, Trabzon'un şampiyonluğu Beşiktaş'ı ilgilendirmez.
Ama şu gerçeği de göz ardı edemeyiz. Trabzonspor da hedefi olan bir ekip.
Motivasyona daha yakın takım. Şenol Güneş gibi tecrübeli teknik direktörleri var.

Galibi kaleciler belirler
Önemli oyuncuları bir kısmı sakatlıktan kurtuldu.
Bu maçın çok zevkli olacağı anlamına geliyor. Şimdi Beşiktaş'ın yıldızlarının artık bu saatten sonra bu takıma katkı verdiklerine inanmıyorum. Schuster, yerinde ve doğru kararlar vermek zorunda, korkmadan.
Sistemini gerekirse değiştirecek taktiksel anlamda değişiklikler yapacak. Bence oyuncu seçimini gençlere yönelik yapsın. Şimdi taraftar tabii ki kızgın ama bunlar sonra sorulması gereken meseleler. Rüştü'nün formu çok önemli tabiii ki Onur'un formu da öyle. Maçı kalecilerin performansı etkileyecek.
Beşiktaş bu maçta ofansif düşünceyle çıkarsa hayal kırıklığına uğrar. Çünkü Trabzon'un hucümda çok yetenekli ve iyi oyuncuları var. Gerçekten bu maç Trabzon açısından çok daha önemli biri maç. Beşiktaş'ın da taraftarından ve camiasından gönül alma maçı.
Zevkli ve iki takım da güzel futbol oyandığı bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor