11 Eylül 2011 | Pazar

Çırpınırdı Karadeniz!

Kendi evlatlarımızın kıymetini ne zaman bileceğiz? Bu evlatlarımız da Beşiktaş'ın kıymetini ne zaman bilecekler? Gel de işin içinden çık. Kendin yetiştiriyorsun, bir kıvama getiriyorsun tam faydalanacaksın bir huzursuzluk bir bakmışsın bu yetenekler bir bir uçmuş gitmiş. Bunlardan bir sürü isim var da alınan ve değerini taşıyan isim Batuhan Karadeniz. Zaten futbolculuğu tartışılmaz.
Özel hayatında cahillliğinin vermiş olduğu hataları vardı. Ama belli ki o da bazı şeylerden ders çıkarmış. Milyonlarca dolar verip dışarıdan transfer yapıyoruz, onların yaptıkları bu çocukların yaptığı yanında bir dünya rezalet olur. Carvalhal'in en önemli icraatı şu olmuştur: Guti'yi İstanbul'da bırakmak.

Büyütmeye gerek yok
İlk maçlarda bu tip kazalar olur yener, yenilirsin. Çok büyütmeye gerek yok.
Bu uzun maratonda önemli olan son maçlarını büyütmek ya da küçültmek.
Sistem olarak cusur oynatmak istiyor korkmuyor Carvalhal. Ama görev verdikleri daha hazır değil. Veli, Necip, Simao, Quaresma; defansta tabii ki Egemen, Sivok, İbrahim arasında bir değişim yaşanıyor.
Bunu da zamana yayıp beklemek gerek. İlk maçta alınan yenilgi fazla büyütülmemeli.
Üstelik rakip Eskişehir çok takımın canını yakar. İbrahim sağ kanatta oynadı ama bence gayet de iyiydi. Zaten hücumda iş bitirici oyuncular fazla. Erkan Zengin'i çok beğendim. Soyadı gibi Eskişehir'i zengin edebilir ileride.
Yetenekli bir oyuncu. Brezilyalılara 'samba yapıyor' diyoruz, ama bence her ikisi de var bu çocukta.
Bizimkiler daha yetenekli bence ama tek şanssızlıkları şans bulamamaları. Hakem Bünyamin Gezer iyi maç yönetti, tribünler de bir arzusuzluk var o da doğaldır.
Bunlar zamanla aşılır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor