23 Aralık 2011 | Cuma

Bizi mutlu edin

Almeida bugüne kadar herhalde 500 bin tane kafa topuna vurmuştur. Ama Beşiktaş'a geldiği günden beri bu kafa toplarıyla leylek ve martı sürülerini vurabildi! Neyse ki dün kuşlardan vazgeçti, kaleci Orkun'u avladı.
Almeida'nın geçmişine bakıyorum çok önemli işler yapmış.
Ama Türkiye'ye geldiği günden beri bir türlü patlamayı gerçekleştiremedi.
Belki bunun sebebi de takımın sistemi, yanında bir partner olmaması olabilir. Dün Edu'nun yanında oynamasıyla birlikte Almeida'nın performansı üst seviyeye çıktı. Bunun da sebebi Edu ile iyi bir ikili oluşturmaları.

BARCELONA OLSAN!
Karabük'ü asla küçümsüyorum sanılmasın. Onların pozisyonları belli. Üstelik ben Bülent Korkmaz'a inanır ve güvenen biriyim. İşleri de düzeltecek inancındayım. Ama Beşiktaş penceresinden baktığımız zaman, çif forvet oynayacaksın.
Avrupa maçlarına farklı çıkabilirsin. Bakın bu yazdığımı Fatih Terim de Galatasaray'a uygulamaya başladı. Tek forvet ne yapar? Barcelona olursun da tamam! Senin Türkiye'deki şartların bu. Eğer büyük takımsan gözün kapalı sürekli iki santrfor oynatacaksın.
Tayfur Havutçu aramıza hoşgeldi. Yukarıda Sportif Direktör, Carvalhal aşağıda teknik direktör. Hayat ilginçtir, insanları belli zamanlarda belli yerlere taşır. Bu ikili dilerim mutlu olur ve Beşiktaşlıları da mutlu eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor