Ali Filizkan

Ali Filizkan

04 Ekim 2009 | Pazar

Bursaspor farkı

Manisaspor, teknik direktörü Mesut Bakkal ile bu yıl beklenin üzerinde bir performans gösteriyordu. İlk 7 maçında topladığı 10 puanla 7. sıraya çıkmıştı. Bursaspor önüne üç puan almak ve daha üstlere tırmanmak amacındaydılar. Ancak sahada Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'u ağır bastı. Yeşil-beyazlı takım maçın hem savunma hem de hücum yönünü iyi uyguladı. Manisaspor forvet oyuncuları 90 dakika boyunca Bursa savunmasını aşmakta güçlük çekti. Akınlar başlamadan eridi. Zaman zaman Manisalı oyuncular kişisel becerileriyle önemli işler yaptılar ancak bu kez de kaleci İvankov gole izin vermedi. Bursaspor'da golcü Sercan, Manisasapor'da ise Sezer sakatlıkları nedeniyle forma giymedi. Bu her iki takım için oldukça olumsuz bir durumdu. Çünkü iki yaratıcı oyuncular forma giyse takımlarına önemli katkılar verebilirdi.

Arjantinli başarılıydı
Ancak yeşil-beyazlı takımda klas ayaklar kadar fazla ki Sercan'ın olmaması büyük handikap teşkil etmiyordu. Son dakikalara girerken kazanılan serbest vuruşu Arjantinli Batalla kullandı. İşte geldiği günden bu yana kalitesini göstermek isteyen bu oyuncu eline fırsatı geçirmişti. Nefis bur vuruş yaptı, topu ağlara taktı. Bu gol Bursa için üç puanın müjdesi oluyordu. Manisa tüm disiplinini ve defans güvenliğini bir kenara itti. Arkada iyi kapanan Bursa ise orta alanda bulduğu boşlukları iyi değerlendirmeye başladı. Maç boyunca çalışkan bir görüntü çizen Turgay uzatmalarda skoru belirleyen golü atmakta zorluk çekmedi. Manisaspor yenildi ancak diri ve hırslı oyunuyla gelecek maçlar için kötü bir görüntü vermiyor. Taraftar da takımda bu ışığı görüyor. Son sözlerimi Manisa 19 Mayıs Stadı'nın basın tribünü için söyleyeceğim. Burası büyük paralar dökülerek sezona yetiştirildi. Ancak eksiklikler çok fazla. Bir an önce tedbirler alınmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor