Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

21 Kasım 2009 | Cumartesi

En az 10 puan

Eskişehirspor, yarın Ankaraspor'dan aldığı oyuncular ile daha da güçlenen MKE A.Gücü'ne karşı mücadele edecek. Buna rağmen sorunlarla boğuşan A.Gücü önünde avantajlı olan kırmızı-siyahlılar, ilk yarının son 4 haftasına umutlu giriyor... Bu periyottan en az 10 puan çıkarmayı hedefleyen Es-Es'in en büyük kozu yine taraftarı olacak. Bilet fiyatları pahalı olsa da Eskişehirspor taraftarı takımına bağlıdır. Bununla birlikte kadrosu da A.Gücü'nü dize getirecek güçtedir. Kanatlar fire vermez ve orta alan oyundan düşmezse bu kadro skoru rahatlıkla lehine çevirebilir.

Transfere gerek yok!
Bu maçın bir diğer özelliği ise Mehmet ve Burak'ın durumudur. Keza Mehmet eski takımına, Burak ise babası Fikret Yılmaz'a rakip olacaktır. Gününde bir Şimşek maçı kazanır ama kulübenin rolü de önemlidir. Ziraat Türkiye Kupası'nda da geçen sezona göre daha iddialı olan Eskişehir'de iki kulvar için de yeterli kadroya sahip. Teknik direktör Rıza Çalımbay, takviye istese de şu an buna gerek yok. Çalımbay'ın ideal kadrosu belli. Aslında elindeki kadro dar değil, aksine geniştir. Zaten kadroyu şekillendiren de kendisidir. Kulübün bütçesi bellidir. Şartlar uygun olursa zaten yönetim takıma takviye yapacaktır. Daha ilk yarı bitmeden transferden söz etmek muhtemel bir olumsuzluğa kılıf aramaktan başka bir şey değildir. Sen istersin, yönetim alır veya almaz. Bu konuda çok fazla yorum yapmaktan kaçınmak gerekmektedir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor