Arif Çetin

Arif Çetin

22 Ekim 2010 | Cuma

Mevsim bahar olunca

Futbol bu. Top yuvarlak, kazanan dört köşe. Hatırlayın iki hafta önceyi... Manisa mağlubiyeti ve Kayseri beraberliği sonrasında kazanlar kurmuş, başkan, hoca ve oyuncuları kaynatıyorduk.
Geçen iki hafta sonunda Beşiktaş ve yüksek skorlu Kasımpaşa maçları iklimi bir anda değiştiriverdi. Rakiplerin puan kayıpları da güneşli havanın önemli etkenleri.
34 haftalık süreçte daha oynanmamış 26 müsabaka var. Süper Lig köprüsünün altından daha çok sular akacak.
İstanbul'daki tarihi skor kimseyi yanıltmasın.
Milli maç arasında karşılaşılan Yalıspor bile daha fazla rahatsız etti Trabzonspor'u.
Yüksek konsantrasyon içerisindeki bordomavili formaya karşı açık oynarsan fark yemeye mecbursun.
Dönüp bakalım Antalya, Manisa ve Kayseri sınavlarına... Selçuk ve Colman üzerine baskı yapıp, oyunu bozan anlayış zorluyor Trabzonspor'u.
Pas trafiğini bozuyor rakip. Bu sorunun çözümü ileriyi daha iyi görmeyi sağlar.

Tesislere bir 'jammer' gerek
İlk yarı sıralamasında G.Saray, Bursa, G.Antep, Karabük maçları önemli rol oynayacaktır.
Bu haftaki Gençlerbirliği sınavı da iyi bir motivasyon ile rahat geçilir. Yeter ki ayaklar yere sağlam bassın. Zirveye ulaşmak adına daha çıkılacak 26 zorlu basamağın kendilerini beklediğini unutmasın futbolcular. Takmasınlar kafalarına, transfer söylentilerini, kongre sürecini. Görevini yapan, terini akıtan herkesin hakkı verilmiştir bu camiada.
Bu süreçte tüm yükü Güneş'in üzerine bırakmak doğru değil.
Tesislerde idari bölüm ile futbolcuların kaldığı bina arasında, araç park edilen bir alan var. Bu alana mutlaka bir "jammer" (sinyal kesici) cihazı yerleştirilmeli. Futbolcu kadrosu; transfer, kongre gibi şu an itibariyle suni olan gündemden uzak tutulmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor