18 Ekim 2010 | Pazartesi

Yenilmeyegör!

Futbol gerçekten enteresan. Kötü oynayıp maçı kazanınca herkes çok mutlu oluyor.
Kimse olumsuz konuşmuyor, eleştirmiyor. Kazanan her zaman haklı oluyor.
Ankaragücü daha 3. dakikada golü buldu.
Kalan dakikalarda iyi oynayan, pozisyona girmek için her şeyi yapan ve gol olmayan bir çok pozisyonu bulan taraf Galatasaray oldu.
Ama mağluptular. Ne yazık ki iyi oyuna puan verilmiyor. İşte onun için herkes şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyor.
İlk devreyi gol atamadan kapatan Galatasaraylı futbolculara haksızlık yapmak istemedim.
Kendimi onların yerine koydum. Bu devrede Mustafa, Pino ve Sabri ile üç net pozisyon kaçırdılar. Şut attılar, verkaç yaptılar. İnsua ve Sabri kenardan hiç atmadıkları kadar etkili ve rakibi rahatsız eden ortalar yaptılar.
Orta saha oyuncuları Misimovic, Ayhan ve Mustafa'yı çok beğenmedim.

Misimovic, Elano'dan iyi değil

Servet ve Hakan da tek çizgide oynayarak arkalarına çok adam kaçırdılar. Ama Galatasaray bir şekilde yeterli pozisyonları da buldu.
Mağlup ve eksik durumdayken bile rakibe kafa tuttular. Tabii eksik olmak büyük dezavantaj. Baros iyi bir golcü. Pozisyonları yoktan var edebiliyor. Ama Elano'yu beğenmeyen futbol otoritelerinin (!) Galatasaray'a çok büyük katkı yapar dedikleri ve transfer olduğunda herkesin çok mutlu olduğu Misimovic, Elano'dan iyi bir futbolcu değil. Hiçbir katkı yapmıyor.
Onun kadar şutu, frikiği, duran topları herkes kullanabilir. Sürekli topları ayağına bekliyor.
Hiç ileri koşup pas aldığını görmedim.
Sonuç; Galatasaray çok önemli bir üç puan kaybetti. Pozisyona girip gol yapamıyorsan, mücadele ediyorsan, iyi niyetliysen ama kaybetmişsen ve büyük takımsan, büyüklüğüne yakışır bir şekilde de eleştiriliyorsun.
Şimdi bütün hafta F.Bahçe maçının öncesinde herkes eleştirilerden nasibini alacak. Umarım Galatasaray'ı kötü günler beklemiyordur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor