10 Mart 2011 | Perşembe

Sen uzak dur daha iyi!

Haldun Üstünel'i Telegol'de pazar akşamı büyük bir zevkle(!) izledim. Gerçekten bir G.Saraylıya yakışan, özlediğimiz yönetici profili çizdi. Ama onun ve benim bildiğim gibi gerçek düşünceleri bunlar değildi. Her zaman olduğu gibi gene tribünlere oynadı.
Her şeyi kendi açısından değerlendirerek, güllük gülistanlık gösterdi. Yetmiyormuş gibi, başarısızlıktan üzerine de hiçbir şey almadı.
Haldun, Allah aşkına, istifa ederek, bu çöküşte hiç suçun olmadığını spor kamuoyuna söyleyip inandırabilirsin de vicdanına ve benim gibi düşünen G.Saraylılara nasıl inandıracaksın? Şu an takım 11. sırada başarısız da geçen sene senin de başında olduğun, üstelik de daha fazla para harcayıp ancak 5. olan takımı mı başarılı sayacağız.
G.Saray etiğinden bahsedecek en son kişi sensin. Toplum hafızasının unutkan olduğundan faydalanıp kendini temize mi çıkaracağını sanıyorsun? Sen rahmetli Özhan Canaydın'a olduğu gibi Adnan Polat'a da ihanet ettin.
Faruk Süren'e ettiğin küfrü de unutmadık.

Seçimi duyunca ortaya çıktı
Epeydir ortalarda yoktun. Şimdi seçim ihtimali var. Bu nedenle kendini gündeme getirmekte başarılısın. Ama nafile. Artık ihanet edebileceğin yeni başkanlar bulamayacağın gibi, yapamayacağın transferlerle G.Saray'a zarar veremeyeceksin. Çünkü sen de biliyorsun ki mevcut adaylar seni yönetiminde düşünmüyor.

ÖNEMLİ NOT: Ayrıca istifa nedenlerinden birisi olarak, UEFA'yı kazanan oyunculardan bir kaçıyla futbolu yönetmek istediğini, ama kabul ettiremediğini söyledin. Daha önceleri aklın neredeydi? Sen değil miydin, Ergun Gürsoy'un ofisinde, Ergun Gürsoy, Ali Gürsoy, Bora Palaska ve benim yanımda, şaka yapar gibi ama yüreğinden inanarak, "Bu ülkede futboldan en iyi anlayan insan OGAN TARHAN!" diyen.
Orada bulunan herkes şaşırmıştı. Hatta daha çok senin arkadaşın Bora, "Haldun, bari Ayhan abinin yanında böyle konuşma" demişti.
Şimdi ne oldu da temcit pilavı gibi, "Kalsaydım UEFA'yı kazananları getirecektim" diyorsun.
Haldun, sen en iyisi o gece söylediğin gibi G.Saray'a bir iyilik yap da bu işlerden uzak dur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor